18.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Ότι να’ ναι ο καιρός! Από τον ήλιο στη βροχή και πάει λέγοντας…

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά δυνατό να παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 8 στα παράλια και γύρω στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, και αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και παροδικά στα νότια παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και από το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι είναι δυνατό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ενώ παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ