19.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

Όμιλος Αθηνοδώρου: Επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων σε πρωτοποριακές και καινοτόμες τεχνολογίες το 2017

Ο Όμιλος Εταιρειών Athinodorou πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά με την εισαγωγή της πρώτης αντλίας ετοίμου σκυροδέματος όπου οι τελικοί βραχίονες κατασκευάζονται από ανθρακονήματα.

Η καινοτόμος τεχνολογία των ανθρακονημάτων καθιστά τον βραχίονα πιο δυνατό αλλά και πολύ πιο ελαφρύ από τον παραδοσιακό χαλύβδινο. Ως εκ τούτου, η διακίνηση αλλά και η λειτουργία της αντλίας απαιτεί λιγότερα καύσιμα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η αγορά αυτή συνάδει με πολλές άλλες δράσεις του ομίλου στα πλαίσια της μείωσης των εκπομπών ρύπων και προστασίας του περιβάλλοντος.

Αντιπρόσωπος του ομίλου παρέλαβε στις 7/11/2017 την αντλία CIFA K40H από την επίσημη αντιπρόσωπο τους, εταιρεία ΑΜΑ Charalambous Ltd, στην τελετή που διοργάνωσαν στις εγκαταστάσεις τους στα Λατσιά.

Ο κ. Αθηνοδώρου μας ενημέρωσε ότι με αυτή την αγορά συμπληρώνεται το επενδυτικό πρόγραμμα του ομίλου για το έτος 2017 που υπερβαίνει τα έντεκα εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα, ο όμιλος φέτος ανέγειρε νέα μονάδα παρασκευής έτοιμου σκυροδέματος, αγόρασε τρίτο λατομείο, ανέπτυξε ακόμη δύο μεγάλα φωτοβολταϊκά πάρκα, άνοιξε την πρώτη αδειοδοτημένη μονάδα παραλαβής και επεξεργασίας Αποβλήτων από Εκσκαφές, Κατασκευές και Κατεδαφίσεις (ΑΕΚΚ) στην Πάφο και ενίσχυσε αισθητά τον στόλο του.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ