25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Όλη η Πάφος ήταν στα εντυπωσιακά εγκαίνια του La Bublini (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 2 Ιουνίου τα εγκαίνια του νέου και εντυπωσιακού καταστήματος παιδικής ένδυσης και υπόδυσης La Bublini Kids το οποίο βρίσκεται στην οδό Παρθενώνος 1 στην Παφο κοντά στην νέα Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης.

Τα εγκαίνια του La Bublini στα οποία παρεύρεθηκε πλήθος κόσμου τέλεσε ο αντιδήμαρχος Πάφου Χρίστος Μακαρίου ενώ τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Στυλιανός Σοφοκλέους. Ο κ. Μακαρίου εξέφρασε εκ μέρους του Δήμου Πάφου την ικανοποίηση της Τοπικής Αρχής για την προσπάθεια και τη σημαντική πρωτοβουλία νέων ανθρώπων με όραμα για δημιουργία τονίζοντας πως τέτοιες προσπάθειες πρέπει οι πολίτες και να τις αγκαλιάζουν και να τις ενισχύουν.

Μετά το πέρας των εγκαινίων ακολούθησε δεξίωση ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να επωφεληθούν των προσφορών του καταστήματος στα μοναδικά και γουστόζικα “κομμάτια” για αγόρια και κορίτσια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το La Bublini πέραν από τα ωραία ρούχα και παπούτσια από τους πιο γνωστούς οίκους παιδικής μόδας της Ευρώπης διαθέτει εξαιρετική σειρά για νεογέννητα ενώ οι επιλογές για ξεχωριστές στιγμές, όπως η βάφτιση του παιδιού σίγουρα θα σας κερδίσουν με την πρώτη ματιά.

Στα εγκαίνια, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, το παρόν τους έδωσαν αρκετοί συμπολίτες μας όπως μπορείτε να δείτε και στο πλούσιο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ