17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

«Όλα τα υπέροχα πράγματα» ποδηλατούν και αυτή την εβδομάδα στην Πάφο

Μετά τις δύο sold out παραστάσεις της περασμένης εβδομάδας, ο διαδραστικός μονόλογος «Όλα τα υπέροχα πράγματα» που ανεβάζει η θεατρική ομάδα Persona και παρουσιάζει στην Πάφο η νεοσύστατη Next is Art Productions με την υποστήριξη του Πετρίδειου Ιδρύματος επιστρέφει για δύο ακόμα παραστάσεις στις 12 και 13 Ιουνίου (Τετάρτη και Πέμπτη) στο Let them eat cake!

Η Θεατρική Ομάδα Persona ανεβάζει με μεγάλη επιτυχία και εγκωμιαστικά σχόλια την παράσταση «Όλα τα υπέροχα πράγματα» (πρωτότυπος τίτλος Every Brilliant Thing) των Duncan Macmillan και Jonny Donahoe σε μετάφραση Μαρίας Κωνσταντίνου. Ένας διαδραστικός μονόλογος  σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη με τη Χριστίνα Κωνσταντίνου επί σκηνής και την ενεργή  συμμετοχή του κοινού όπου κάθε φορά διαφορετικοί θεατές καλούνται να ερμηνεύσουν τα βασικά πρόσωπα της ιστορίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το έργο, ανέβηκε για πρώτη φορά το 2013 στην Αγγλία και έκτοτε ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, αποσπώντας το βραβείο «Critics’ Pick» των New York Times και διθυραμβικές κριτικές από τους Guardian, Time Out, Independent, Evening Standard, Telegraph και Sunday Times. Η επιτυχία του και η σημαντικότητά του ως κείμενο συνίσταται στην αμεσότητα και το χιούμορ που χρησιμοποιεί για να προσεγγίσει το φλέγον ζήτημα  που καταδυναστεύει τον σύγχρονο άνθρωπο:  την κατάθλιψη. Οι συγγραφείς με περίτεχνο τρόπο τοποθετούν απέναντι στην κατάθλιψη την απόλυτη χαρά, απέναντι από την αίσθηση της ματαιότητας τον ενθουσιασμό για το καθετί «μικρό κι ασήμαντο», κι απέναντι στην αυτοχειρία τη λαχτάρα για να ζήσεις: ένας ύμνος στη ζωή  που μιλάει κατευθείαν στις καρδιές των θεατών.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Μαρία Κωνσταντίνου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:  Μαρίνα Βρόντη

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Χριστίνα Κωνσταντίνου

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ: Σεσίλια Τσελεπίδη

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βέρθερος

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΦΙΣΑΣ: Άννα- Μαρία Χαραλάμπους

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ

Ώρα έναρξης: 20:30* (*Οι θεατές θα πρέπει να προσέρχονται στις 20:00)

Με την υποστήριξη του Πετρίδειου Ιδρύματος

Τηλέφωνο Επικοινωνίας και Κρατήσεων: 99754257

Σημεία προπώλησης:

Let them eat cake (Αγ. Θεοδώρου 2)
The world of Ozz (Λεωφ. Απ. Παύλου 19)
PGS Lighting Electrical (Σουλίου 1)
Φαρμακείο Λένια Τσέλεπου (Ελ. Βενιζέλου 91)

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ