20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Όλα τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε για το αποψινό φαινόμενο

Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις του ktiasweather.com, απόψε η περιοχή μας θα επηρεαστεί από έντονα καιρικά φαινόμενα, εξ’ αιτίας του μεσογειακού κυκλώνα που έρχεται από την Κρήτη.


Ο Έρικ Κίτας, δημοσιοποίησε έναν κατάλογο με όλα τα μέτρα που πρέπει να λάβουμε για να μειώσουμε του κινδύνους που μπορεί να προκύψουν.
– Ασφαλίζουμε όλα τα αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδεχομένως να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.

– Βεβαιωθείτε ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

– Αποφύγετε να διασχίζετε χειμάρρους και ρέματα, πεζοί ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος τους.

– Αποφύγετε τις υπαίθριες εργασίες και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων.

– Προφυλαχτείτε αμέσως κατά τη διάρκεια μιας χαλαζόπτωσης. Καταφύγετε σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπετε τον ασφαλή χώρο.

– Αποφύγετε τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα μπορεί να αποκολληθούν.

Πηγή: http://city.sigmalive.com/

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ