22.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

Ψηλές και σήμερα οι θερμοκρασίες – Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα

Σήµερα το πρωί θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα, αλλά σταδιακά από το µεσηµέρι και µετά, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα προσήνεµα παράλια το απόγευµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα προσήνεµα το απόγευµα, λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα τοπικά στα ανατολικά και τα νότια, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη, για να καταστεί αργότερα στα ανατολικά και τοπικά και στα υπόλοιπα παράλια, λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 17 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα νότια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Το Σάββατο και την Κυριακή περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό, θα εναλλάσσονται µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Παρασκευή, ενώ από το Σάββατο θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ