29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Ψάχνουν απεγνωσμένα προσωπικό τα κέντρα αναψυχής στην Πάφο

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν τα κέντρα αναψυχής της Πάφου, αφού δεν υπάρχει υπαλληλικό προσωπικό για να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες τους. 

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του προέδρου του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου Φύτου Θρασυβούλου ντόπιοι και κοινοτικοί δεν δείχνουν ενδιαφέρουν να εργαστούν στα κέντρα αναψυχής, με αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες να βρίσκονται σε απόγνωση και αναγκάζονται να μικρύνουν τις επιχειρήσεις τους  ή και να τις κλείσουν αφού αδυνατούν να βρουν υπαλλήλους.

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ- δέχεται καθημερινά , προστίθεται στην ανακοίνωση, παράπονα από τα μέλη του που ζητούν να εξευρεθεί λύση στο μεγάλο αυτό ζήτημα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ Νεόφυτος Θρασυβούλου καλεί παράλληλα   την Υπουργό Εργασίας να διευθετήσει άμεσα συνάντηση με τον σύνδεσμο, ούτως ώστε, να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, που ταλανίζει τα κέντρα αναψυχής.

Η κατάσταση, είναι δραματική με τους ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής της Πάφου να μην ξέρουν με ποιον τρόπο να αντιμετωπίζουν την ανυπαρξία υπαλλήλων στον κλάδο τους.

Ο ΣΙΚΑΠ θα ζητήσει άμεσα, συνεχίζει η ανακοίνωση,  συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας για να δουν από κοινού πως λύεται το θέμα, τόνισε ο κ. Θρασυβούλου, επισημαίνοντας  το μεγάλο αδιέξοδο στο οποίο  βρίσκονται οι επιχειρηματίες. 

Πηγή: ΚΥΠΕ
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ