22.9 C
Paphos
Saturday, May 4, 2024

ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ-Άγης Καρσλίδης: “Θέλουμε συνέχεια στις επιτυχίες μέσα απο σκληρή δουλειά”

Με νίκη προχώρησε στο πρωτάθλημα και η Α.Π.Ο. Χρυσομηλιάς η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Α.Ε.Κουκλιων με 2-0 δικαιολογώντας τον τίτλο του φαβορί.

Η ομάδα του Γιάννη Μοιριδη έφτασε πλέον στους 9 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση. Από πλευράς Α.Π.Ο. Χρυσομηλιάς μίλησε στο PafosPress o πρόεδρος Άγις Καρσλιδης.

Ήταν μια νίκη αναμενόμενη για εσάς η χθεσινή;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Παίξαμε χωρίς πολλούς βασικούς παίκτες. Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά που δεν είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και να δείξουν την αξία τους. Μετά το 2-0 χαλαρώσαμε σε ένδειξη σεβασμού προς τον αντίπαλο. Είστε πλέον στην 5η θέση.

Τι περιμένετε από εδώ και περά;

Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Όσο περνά ο χρόνος θα γινόμαστε καλύτεροι. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε πολύ καλά.

Όλοι οι αντίπαλοι σας παραδέχονται ότι έχετε ίσως την πιο δυνατή ομάδα. Πως το εισπράττετε;

Είναι μεγαλη τιμή για μας. Διαθέτουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα. Αυτό είναι το όπλο μας για τη συνεχεία που θα έχουμε και πιο δύσκολα ματς. Έχουμε το μεγαλύτερο βάθος από όλες τις ομάδες στην κατηγορία. Αυτό όμως δεν μας χαλαρώνει αντίθετα θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να τα καταφέρουμε στο τέλος της χρόνιας.

Το Σάββατο θα φιλοξενήσετε το Κ.Ν.Αρμους που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ποιος είναι ο στόχος;

Έχουμε απέναντι μας μια πολύ δυνατή ομάδα που προέρχεται από συνεχόμενες νίκες. Θέλουμε τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα για να το καταφέρουμε. Ακολουθούν πολύ δύσκολα παιγνίδια και πρέπει αυτό να το πάρουμε. Περιμένω ένα πολύ δυνατό αγώνα .

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ