21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Η Πάφος να ενταχθεί ως προορισμός στα δρομολόγια των κρουαζιερόπλοιων

Ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου, που ακούει στο όνομα «The World»,  αγκυροβόλησε ανοικτά της Πάφου, τη Δευτέρα και παρέμεινε ανοικτά της πόλης μας μέχρι και την Τρίτη το βράδυ.


 

1
Χρίστος Παυλίδης Επιμελητήριο Νεων Παφου (JCI Paphos)

Το «The World»,, είναι ένα σκάφος 644 ποδιών, έχει 165 μεμονωμένες κατοικίες και είναι ειδικά κατασκευασμένο για να μπορεί να ζήσει στη θάλασσα, αλλά και για να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας στους επιβάτες του πολυτελής διαμονή. Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, και κάνει στάση από δύο έως πέντε ημέρες στα περισσότερα λιμάνια του κόσμου. Μερικοί από τους επιβάτες του μένουν μόνιμα στο κρουαζιερόπλοιο, και άλλοι επιβιβάζονται σε αυτό σε τακτά χρονικά διαστήματα από διάφορους προορισμούς όπου κάνει στάση το κρουαζιερόπλοιο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Θα πρέπει η Πάφος να προσπαθήσει σιγά-σιγά να ενταχθεί ως προορισμός μέσα στα δρομολόγια των κρουαζιερόπλοιων και να έχουμε τη χαρά να βλέπουμε πιο συχνά τέτοιες αφίξεις στην πόλη μας. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τα οφέλη που έχουμε να κερδίσουμε μέσα από τις επισκέψεις των τουριστών αυτών. Με τον τρόπο αυτό προωθείται επίσης η ομορφιά, τα αξιοθέατα αλλά και η κουλτούρα του νησιού μας.  Έχοντας ως ορόσημο την 28η Ιανουαρίου του 2017, όπου θα γίνει η τελετή έναρξης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, δεν έχουμε παρά να προσπαθήσουμε όλοι μαζί έμπρακτα, στο να αναδείξουμε και να προάγουμε την ομορφιά του Νησιού μας και να προσελκύσουμε περισσότερο τουρισμό, μιας και η οικονομία μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτόν

the_world

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ