21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΧΛΩΡΑΚΑ: Πολυσυλλεκτικός ο Σωτήρης Ζίγκας

Έχοντας μια πολύχρονη προσφορά στα κοινά μέσα απο τη θητεία του ως Πρόεδρος στην ΣΠΕ Χλώρακας ο Σωτήρης Ζίγκας κατέρχεται στις επικείμενες κοινοτικές εκλογές διεκδικώντας τη θέση του κοινοτάρχη Χλώρακας. 


Ο Σωτήρης ο οποίος τόσο μέσα απο την ΣΠΕ όσο και μέσα απο την επεγγελματική του ιδιότητα ως στέλεχος του Κτηματολογίου Πάφου επίλυσε πολλά προβλήματα προσεγγίζοντας πάντα τον κόσμο με ένα ανθρωπιστικό φακό.

Όπως η στήλη ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ πληροφορείται έχει “αλωνίζει” στην κυριολεξία την Χλώρακα βλέποντας σχεδόν ολόκληρο το χωριό και τους συγχωριανούς του και κάνοντας επαφές με όλο τον κόσμο δίνοντας την αίσθηση ότι είναι αεικίνητος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο περίγυρος του Σωτήρη δηλώνει ότι εκείνο που έχει σημασία είναι η Χλώρακα της επόμενης ημέρας να οδηγηθεί στο σημείο που της αρμόζει αφού είναι γνωστό ότι εκτός απο ένα απο τα μεγαλύτερα χωριά πληθυσμιακά είναι και κοινότητα με μεγάλες δυνατότητες απο οικονομικής άποψης λόγω του τουριστικού μετώπου που διαθέτει.

Πάντως όπως πληροφορούμαστε αν και ο Σωτήρης προέρχεται απο το ΑΚΕΛ και διεκδικεί ως ανεξάρτητος συγκεντρώνει υποστήριξη απο όλους τους πολιτικούς χώρους.

Πολυσυλλεκτικός ο Ζίγκας λοιπόν με όλη τη σημασία της λέξης που καλύπτει απο το ένα άκρο του φάσματος της πολιτικής ζωής μέχρι το άλλο.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ