20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Χιλιάδες κόσμου στο πετυχημένο Beer Festival της Χλώρακας (pics-videos)

Τεράστια επιτυχία σημείωσε το 1o Φεστιβάλ Μπύρας που διοργάνωσε χθες βράδυ το Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας στον παραλιακό πεζόδρομο μεταξύ των ξενοδοχείων Λάουρα και Άζια, μπροστά από το πάρκο “Πάρακα” , στον ειδικά διαμορφωμένο αμφιθεατρικό χώρος εκδηλώσεων, με χιλιάδες κόσμου να το επισκέφθηκαν και να έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι διοργανωτές δεν πίστευαν στα μάτια τους και πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πετυχημένο “πείραμα” θα προσπαθήσουν να το καταστήσουν θεσμό τα επόμενα χρόνια αναβαθμίζοντας διαρκώς και ποιοτικά το περιεχόμενο του.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο κόσμος ο οποίος απόλαυσε τις πολλές μπύρες που είχε στη διάθεσή του, χάρηκε με τη ψυχή του το μουσικό πρόγραμμα με αποκορύφωμα τους MINUS ONE και ταυτόχρονα έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος και σχολιάζοντας ανέφερε ότι είναι από τα καλύτερα Beer Festival που έγιναν στην Κύπρο, πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς ότι διοργανωτής ήταν μια “μικρή” κοινότητα και όχι κάποιος μεγάλος Δήμος.

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας, Νικόλας Λιασίδης, κληθείς από το PafosPress.com να σχολιάσει την επιτυχία του Φεστιβάλ Μπύρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα και ευχαρίστησε τόσο τους συντελεστές όσο και τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του Κ.Σ.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε επιλογές στον κόσμο ως οργανωμένο σύνολο που είμαστε. Το Φεστιβάλ, οι εκδηλώσεις, οι θεατρικές παραστάσεις, το καθιερωμένο τριημερό πανηγυρι της Παναγίας στην πλατεία της Χλώρακας, οι μουσικές εκδηλώσεις στο αμφιθέατρο και στην πλατεία, οι εκθέσεις παραδοσιακών προϊόντων και παλιάς φωτογραφίας αλλά και το πολύπτυχο πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες σε ντόπιους, ξένους, απόδημους και τουρίστες σε συνδυασμό με την αναβάθμιση της κοινότητας σε έργα υποδομής είναι μόλις η αρχή για μια σύγχρονη και λειτουργική Χλώρακα όπως ο κάθε συγχωριανός μας την φαντάζεται, κατέληξε ο κ. Λιασίδης.

Ακολουθούν βίντεο που τράβηξε ο κόσμος κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Posted by Vasiliou Victoras on Friday, 3 August 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθές βράδυ 3 Αυγούστου,που ήταν και η διεθνής ημέρα Μπύρας, το 1o Φεστιβάλ Μπύρας Χλώρακας. Επόμενο event 13/08 στην πλατεία Χλώρακας.

Posted by Vasiliou Victoras on Saturday, 4 August 2018

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ