17.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

Χειροσφαίριση: Δεν τα κατάφερε πάλι ο Προοδευτικός

Άσχημα ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Προοδευτικός Πάφου και χθες υπέστη ακόμη μια ήττα έχοντας απέναντι του ένα πολύ ισχυρό αντίπλαο.

Η ομάδα μας έχασε απο τον ισχυρό Παρνασσό Στροβόλου με σκορ 18-31 σε ένα παιχνίδι που η δυναμικότητα των φιλοξενουμένων φάνηκε απο τα πρώτα λεπτά με αποτέλεσμα να μην είναι δύσκολο να φύγουν από την Πάφο με το διπλό συνεχίζοντας έτσι την αλάνθαστη τους πορεία στον θεσμό.

Στο μεταξύ στις νίκες επέστρεψε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το οποίο επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής του ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ με 24-19 μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ισοζυγισμένο το παιχνίδι στο πρώτο μέρος με τον περσινό πρωταθλητή να τα βρίσκει σκούρα απέναντι στον μαχητικό ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ με το αποτέλεσμα του 10-9 να επιβεβαιώνει του λόγου του αληθές.

Στο δεύτερο μέρος το Ευρωπαϊκό παίζοντας με έξυπνη τακτική περιόρισε σε παθητικό ρόλο τους γαλαζοκίτρινους με αποτέλεσμα να πάρει στο τέλος πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει και το τελικό 24-19 το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο Τριμιθιώτης με τα 10 τέρματα που πέτυχε ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ανδρέας Ιωάννου.

Τέλος την 2η νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς κερδίζοντας με το επιβλητικό 41-22 της Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου.

Τα αποτελέσματα:
Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς – Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου 41-22
Προοδευτικός Πάφου – Παρνασσός 18-31
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου – ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ 24-19

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ