22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Χειροπέδες σε 38χρονο στην Πάφο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν… σχεδόν τα πάντα

Κλοπιμαία περιουσία ήταν τα ηλεκτρονικά είδη που εντοπίστηκαν στην κατοχή 38χρονου Γεωργιανού το βράδυ της Κυριακής στην Πάφο.



Σύμφωνα με την Αστυνομία κατά την διερεύνηση της υπόθεσης κατοχής περιουσίας που εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου σε βάρος του 38χρονου διαφάνηκε πως μέρος της περιουσίας που βρέθηκε στην κατοχή του αποτελεί προιόν διάρρηξης απο κατοικία στην Πάφο που διαπράχθηκε σε άγνωστη ημερομηνία

Σημειώνεται πως εναντίον του 38χρονου εκδόθηκε διάταγμα κράτησης τριών ημερών  για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και ναρκωτικών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η σύλληψη του 38χρονου έγινε στις  20:45 το βράδυ της Κυριακής,  όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε ανακόπηκε για έλεγχο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του από μέλη της ΥΚΑΝ εντοπίστηκαν δύο τεμάχια από πλαστικό καλαμάκι που περιείχαν 0,35 γραμμάτια μεταμφεταμίνης .

Ακολούθως έγινε έρευνα στην οικία του 38χρονου από την Γεωργία  όπου παραλήφθηκαν διάφορα ηλεκτρονικά είδη που εντοπίστηκαν για τα οποία ο 38χρονος δεν μπορούσε να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση τους.

Στην συνέχεια σε έρευνα που έγινε στο μπαλκόνι της κουζίνας  εντοπίστηκαν επίσης τέσσερα τεμάχιο πλαστικό καλαμάκι τα οποία περιείχαν 1,35 γραμμάρια μεταμφεταμίνης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ