17.9 C
Paphos
Sunday, April 28, 2024

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Χειροπέδες σε 38χρονο καταζητούμενο στην Πάφο

Χειροπέδες πέρασε λίγο μετά τις 9:00μμ η Αστυνομία σε 38χρονο ο οποίος καταζητείτο για υπόθεση απαγωγής 31χρονου ελληνοκύπριου απο την Πάφο.


Ο 38χρονος με καταγωγή απο την Ιορδανία συνελήφθηκε στην Αυδήμου απο μέλη της Τροχαίας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ΤΑΕ Πάφου για κατάθεση ενώ αναμένεται να κατηγορηθεί και αύριο να παρουσιαστεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου.

Ο 38χρονος ύποπτος σύμφωνα με την καταγγελία του παραπονούμενου τον περιέφερε για δύο περίπου ώρες ton 31χρονο σε διάφορα μέρη στην Πάφο και Κάτω Πάφο, απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει, τον κατέβασε τελικά κοντά στον χώρο από τον οποίο τον απήγαγε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com ο λόγος που έγινε η καταγγελία μετά την πάροδο αρκετών ημερών αφού το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε στις 20 του περασμένου μήνα είναι επειδή ο 38χρονος φαίνεται να συνεχίζει να παρενοχλεί και να απειλεί την 36χρονη εν διαστάσει συζυγό του.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο 38χρονος από την Ιορδανία φέρεται να είχε απαγάγει πριν από μερικούς μήνες τον 12χρονο γιο του και να τον μετέφερε στην Ιορδανία χωρίς τη συγκατάθεση της μητέρας του.

Εναντίον του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και μόλις αυτός επέστρεψε στην Κύπρο μαζί με τον 12χρονο συνελήφθη. Η υπόθεση βρίσκεται ενώπιον του Δικαστηρίου Πάφου.

Αναμένεται έκδοση εντάλματος σύλληψής του 38χρονου για την απαγωγή και απειλή με μαχαίρι εναντίον του 31χρονου.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ