17.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Χειροπέδες σε 35χρονο από την Πάφο ο οποίος καταζειτήτο

Χειροπέδες πέρασε σήμερα η Αστυνομία Πάφου σε 35χρονο από την Πάφο ο οποίος καταζειτήτο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθηκαν άλλα δύο άτομα ηλικίας 27 και 30 χρονών από την Ινδια τα οποία κατονόμασαν τον 35χρονο ως συνεργό τους.

Η υπόθεση ήρθε στο φώς όταν στις αρχές Απριλίου όταν 27χρονος μεταφέρθηκε με τραύματα από ηλεκτροπληξία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου από τον 30 χρονο ομοεθνή του.

Διερευνώντας το περιστικό η Αστυνομια Πάφου διαπίστωσε ότι οι δύο εμπλέκονται σε διαρρήξεις και κλοπές από γνωστή επιχείρηση και ακολούθως συνελήφθηκαν. Ανακρινόμενοι παραδέχθηκαν την εμπλοκή τους σε σύνολο τριών διαρρήξεων από τη συγκεκριμένη επιχείρηση ενώ κατονόμασαν και τον 35χρονο από την Πάφο ως συνεργό τους ο οποίος καταζητείτο και  συνελήφθη σήμερα όπου τέθηκε υπό διήμερη κράτηση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ανακρινόμενος για την υπόθεση ένας εκ των δύο Ινδών ανέφερε ότι την πρώτη διάρρηξη, ένα μήνα πριν και συγκεκριμένα στις 9 Μαρτίου έκλεψαν καλώδια αξίας €5.000. Επιχείρησαν να διαρρήξουν και δεύτερη φορά την ίδια επιχείρηση στις 11 Απριλίου χωρίς να ωστόσο να καταφέρουν να κλέψουν οτιδήποτε.

Την τρίτη και “φαρμακερή” φορά προέκυψε ο τραυματισμός του ομοεθνή και συνεργού του με αποτέλεσμα να έρθει στο φως όλη η δράση της σπείρας.

 

H αξία των κλοπιμαίων και η κακόβουλη ζημιά που προκλήθηκε στη τελευταια απόπειρα διάρρηξης της επιχείρησης, σύμφωνα με τον 62χρονο παραπομούμενο ανέρχεται στο ποσό των €20.000.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ