19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Χειροπέδες σε 13χρονη για κλοπή μοτοσικλέτων

Συνολικά τρεις κλοπιμαίες μοτοσικλέτες εντόπισαν χθες βράδυ μέλη της Αστυνομίας Λεμεσού, ενώ πέντε νεαρά πρόσωπα που επιχειρούσαν να τις αποσυναρμολογήσουν τράπηκαν σε φυγή. Για την υπόθεση συνελήφθη μια 13χρονη, η οποία αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 28χρονος διανομέας φαγητού είχε καταγγείλει ότι χθες βράδυ έπεσε θύμα ληστείας, όταν δυο άγνωστα πρόσωπα, υπό την απειλή μαχαιριού, του έκλεψαν τη μοτοσικλέτα του, αφού είχε παραδώσει παραγγελία σε διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Κατά τη διάρκεια εξέτασης της υπόθεσης, λήφθηκε πληροφορία ότι σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, νεαροί προσπαθούσαν να αποσυναρμολογήσουν τρεις μοτοσικλέτες και άμεσα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι πέντε νεαροί τράπηκαν σε φυγή, ενώ μετά από καταδίωξη οι αστυνομικοί συνέλαβαν μια 13χρονη, η οποία οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου ανακρίθηκε στην παρουσία της μητέρας της και ακολούθως αποδεσμεύθηκε.

Στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας, εντοπίστηκαν τρεις μοτοσικλέτες, μεταξύ των οποίων και η μοτοσικλέτα του 28χρονου. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι και οι άλλες δύο μοτοσικλέτες είχαν καταγγελθεί, τις προηγούμενες μέρες, ως κλοπιμαίες.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ