15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Χειμώνας βαρύς! Έρχονται παγωμένες, βροχερές και λευκές μέρες!

Ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή. 

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος και στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Μέχρι το απόγευµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω τους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά τοπικά µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν σε κάποιες περιοχές µεµονωµένες βροχές. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει και χιόνι.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τη Δευτέρα και την Τρίτη, τα οποία είναι λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους, ενώ για την Τετάρτη αναµένεται µικρή πτώση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ