15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Χαρείτε τον ήλιο και τη ζέστη γιατί ο καιρός είναι απρόβλεπτος [αναλυτικό δελτίο καιρού]

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται να αυξηθούν από την Παρασκευή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 25 στα δυτικά παράλια, στους 26 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αργότερα όμως θα παρατηρούνται τοπικά ψηλές νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Παρασκευή και το Σάββατο αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις που θα παρατηρούνται δεν αποκλείεται να δώσουν, κατά διαστήματα, μεμονωμένη βροχή.

Την Κυριακή διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με συννεφιά.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή στις περισσότερες περιοχές, εκτός από τα δυτικά όπου αναμένεται μικρή άνοδος. Το Σάββατο η θερμοκρασία θα παραμείνει στα επίπεδα της Παρασκευής, ενώ την Κυριακή αναμένεται γενικά μικρή πτώση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ