24.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Φ. Φαίδωνος: Να εντοπιστούν οι ηθικοί αυτουργοί του σκανδάλου του ΧΥΤΑ

Ηθικοί αυτουργοί οι οποίοι θα πρέπει να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν φαίνεται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο του ΧΥΤΑ, πέραν των όσων υπάρχουν , δήλωσε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος. 

Οι ηθικοί αυτοί αυτουργοί, είπε ο Δήμαρχος Πάφου, είχαν και οικονομικά και άλλα οφέλη. Τώρα είναι η ώρα, ανέφερε, να γίνουν σοβαρές και προσεκτικές έρευνες από την Αστυνομία και λεπτοί χειρισμοί από την Νομική Υπηρεσία.

Ο Δήμαρχος Πάφου έκανε λόγω για εγκληματικές ομάδες που απομυζούσαν για χρόνια εκατομμύρια από τις πλάτες του κυπριακού λαού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αυτοί οι ηθικοί αυτουργοί συνέχισε, συντόνιζαν τις εγκληματικές ομάδες, με αποτέλεσμα η εταιρεία να κάνει υπερκέρδη και όλοι αυτοί να έχουν να ωφελήματα τους .

Ο κ. Φαίδωνος είπε στο ΚΥΠΕ ότι δεν θα πρέπει να επαναληφθεί η ίδια η ιστορία με το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου που κάποιοι πήγαν φυλακή αλλά οι εργολάβοι που παραδέχτηκαν ότι μετείχαν στο κύκλωμα , όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν αλλά εξακολουθούν να υποβάλουν προσφορές και να λαμβάνουν έργα του δημοσίου.

Υπάρχει τρόπος επιστημονικός και τεχνοκρατικός ανέφερε να εντοπιστούν με ακρίβεια τα υπερκέρδη και να ανακτηθούν.

Κάλεσε επίσης τις τράπεζες να είναι περισσότερο προσεκτικές στη χρηματοδότηση εταιρειών που εμπλέκονται σε τέτοιου είδους σκάνδαλα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ