21.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

To Φώτο Λάρκο στηρίζει την Europa Donna Κύπρου

Σε μια ουσιαστική κίνηση που ελπίζουμε να βρει μιμητές προχώρησε το γνωστό Φώτο Λάρκο στην Πάφο στηρίζοντας όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του την  Europa Donna Κύπρου.
Διαβάστε τη γράφει αναλυτικά η ανακοίνωση:
Εδώ και τρία χρόνια στηρίζουμε με τις υπηρεσίες μας τις προσπάθειες της Europa Donna Κύπρου αλλά και το παράρτημα Πάφου. Μετά από μια πετυχημένη πορεία αποφασίσαμε όπως από φέτος ξεκινήσουμε να στηρίζουμε και οικονομικά το έργο και τις προσπάθειες της Europa Donna Κύπρου.
Μέσα από τις υπηρεσίες μας θα προσφέρουμε €75 από κάθε Πακέτο Γάμου στο ταμείο της Europa Donna Κύπρου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό και τους εθελοντές της Europa Donna Πάφου και ιδιαίτερα την κα Σόνια και την κα Σοφία από το παράρτημα Πάφου που χωρίς αυτές τις δύο γυναίκες δεν θα έπαιρνε σάρκα και οστά η συνεργασία μας. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι οι σχέσεις φιλίας και αλληλοσεβασμού που αναπτύξαμε με όλο το προσωπικό της Europa Donna Κύπρου και που μας οδήγησε σε περαιτέρω εμπλοκή μας στις δράσεις του οργανισμού.
Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με ανιδιοτέλεια τα οργανωμένα σύνολα που προσφέρουν καλύτερες συνθήκες ζωής και καταφέρνουν να αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής συνανθρώπων μας.
Με Ελπίδα, Δύναμη και Πίστη, Επιβιώνουμε!
φωτο ΛΑΡΚΟ, Πάφος
Europa Donna Κύπρου
H Europa Donna Κύπρου δημιουργήθηκε γιατί ο καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους. Την κάθε γυναίκα, τον κάθε άνδρα, την κοινωνία.
Η Europa Donna Κύπρου είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας EUROPA DONNA, της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, η οποία αριθμεί σήμερα 45 κράτη μέλη.
Παρόλο που έχουν γίνει πολλά και σημαντικά βήματα στην επιστημονική έρευνα για τη θεραπεία και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, στα θέματα ευαισθητοποίησης και γνώσης του κοινού χρειάζονται ακόμη πολλά να γίνουν.
Σήμερα, η Europa Donna Κύπρου αριθμεί πάνω απο 4000 μέλη από όλη την Κύπρο.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ