18.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Απόπειρα φόνου στην Πάφο- Συνελήθησαν τρία άτομα- Ένας κατέληξε στην εντατική

Στην σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση απόπειρας φόνου στην περιοχή της Γεροσκήπου  .

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 20:00 χθες το βράδυ τρεις πολιτικοί πρόσφυγες από την Συρία καβγάδησαν μεταξύ τους για οικονομικές διαφορές  με αποτέλεσμα οι δυο εξ αυτών να μεταφερθούν με σοβαρά τραύματα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Ο ένας από τους δύο μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης μετά από σοβαρά τραύματα που έφερε αλλά σύμφωνα με τους επί καθήκοντι ιατρούς η κατάσταση του χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου και το δεύτερο πρόσωπο μεταφέρθηκε  στο χειρουργικό θάλαμο για περαιτέρω νοσηλεία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όσο αφορα το τρίτο πρόσωπο, ο ύποπτος ηλικίας 34 ετών , συνελήφθη μετά από εξασφάλιση μαρτυρίας και τέθηκε υπό κράτηση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Όπως ανέφερε ο συλληφθείς στις ανακριτικές αρχές μετά από οικονομικές διαφορές που είχε με τα άλλα δύο πρόσωπα συναντήθηκε μαζί τους για να τις λύσει. Ωστόσο κατά την συνάντηση που είχε με τον έναν εκ τους δύο που νοσηλεύονται στο ΓΝ Πάφου αυτός του επιτέθηκε και αμυνόμενος τον τραυμάτισε με το μαχαίρι .

Ακολούθως σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 34χρονου, ο δεύτερος τραυματίας τον επισκέφτηκε  στο διαμέρισμα του όπου δέχτηκε επίθεση και αμυνόμενος και πάλι,  αυτός του επιτέθηκε με μαχαίρι.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως  Εγκλημάτων απέκλεισαν την σκηνή για περαιτέρω εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις, προς διαλεύκανση της υπόθεσης .

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ