21.9 C
Paphos
Monday, May 20, 2024

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΡΗΣ ΚΟΚΟΥ ΜΑΝΩΛΗ: Ξεκινάνε τα μαθήματα

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι διαδικασίες για την έναρξη των μαθημάτων στο Φροντιστήριο Άντρης Κόκου Μανώλη στη Γεροσκήπου.

Από Σεμπτεβριο δημιουργικά και διασκεδαστικά αρχίζουν τα προγράμματα αγγλικών pre junior για τους μικρούς μας φίλους 5, 6 και 7 χρονων!

Οι σύγχρονες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις του φροντιστηρίου το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, τα σύγχρονα Τεχνολογικά μέσα εκμάθησης, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του αλλά και η τοποθεσία του είναι ανάμεσα σε εκείνα τα στοιχεία που δεν μπορείς να αγνοήσεις και τα οποία κατατάσσουν, δικαίως, το Ιδιωτικό Φροντιστήριο Άντρης Κόκου Μανώλη στη Γεροσκήπου ως ένα απο τα καλύτερα στο είδος του στην Πάφο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε άνετες αίθουσες διδασκαλίες στο Ιδιωτικό Φροντιστήριο Άντρης Κόκου Μανώλη στη Γεροσκήπου λειτουργούν τμήματα για όλα τα επίπεδα από Pre Junior μέχρι και IGCSE για τις αναγνωρισμένες εξετάσεις Cambridge και Anglia.

Στο Ιδιωτικό Φροντιστήριο Άντρης Κόκου Μανώλη προσφέρονται μαθήματα IELTS(εκτός από IGCSE). Λειτουργεί επίσης τμήμα pre junior με οπτικοακουστικά μέσα όπου με βιωματικό τρόπο τα παιδιά μαθαίνουν την Αγγλική γλώσσα με διασκέδαση. Διδάσκεται επίσης Αγγλικη φωνητική με τη γνωστή μέθοδος jolly phonics για τους μικρούς μας φίλους.

Για περισσότερες πληροφορίες ή εγγραφές επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 26600678 και 99306184.

Τα παιδιά στο Φροντιστήριο Άντρης Κόκου Μανώλη στη Γεροσκήπου μαθαίνουν με ευχαριστο και διασκεδαστικό τρόπο σε ένα όμορφα διαμορφωμένο χώρο να αγαπουν τα αγγλικα! Τα μαθήματα διεξάγονται διαδραστικά και είναι απόλυτα προσαρμοσμένα για τις μικρές ηλικίες!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ