19.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

ΦΟΝΟΣ: Πυροβόλισαν τον “Τσικίτο” ακριβώς στην καρδία

Δύο πυροβολισμούς από άγνωστα πρόσωπα, ένα στον δεξί ώμο και ένα στην καρδία, δέχθηκε ο Γιώργος Γεωργίου άλλως «Τσικίτο», 40 χρόνων ο οποίος έπεσε χθες βράδυ νεκρός, την ώρα που προσπαθούσε να εισέλθει στο σπίτι του στην Πύλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις 20.40 το βράδυ , ενώ ο Γεώργιος Γεωργίου άλλως «Τσικίτο» μόλις αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητο του το οποίο οδηγούσε φιλικό του πρόσωπο με σκοπό να εισέλθει στην οικία του που βρίσκεται στην Πύλα, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από άγνωστο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στη σκηνή μετέβησαν μεταξύ άλλων ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας, άνδρες του ΤΑΕ Λάρνακας, μέλη της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας και οι Υπεύθυνοι του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης και της ΚΥΠ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με την άφιξη της στη σκηνή η Αστυνομία άρχισε έρευνες προς  εντοπισμό στοιχείων που ενδεχομένως να οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας.

Στο σημείο του φόνου μετέβησαν επίσης οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Αγγελική Παπέττα, οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία σε συνεργασία με μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και της ΥΠΕΓΕ.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που υπάρχουν στην περιοχή τα οποία θα αξιολογηθούν  από την Αστυνομία.

Η σκηνή αποκλείστηκε με την άφιξη της Αστυνομίας στο χώρο και καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας διεξάγονταν έρευνες.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ