19.9 C
Paphos
Saturday, May 4, 2024

ΦΟΝΟΣ ΠΕΓΕΙΑΣ: Συγκλονίζει ο 32χρονος Βρετανός που επέζησε – “Πρόλαβα να δω μόνο φώτα αυτοκινήτου που ερχόταν κατά πάνω μας”

Συγκλονίζουν τα όσα κατέθεσε σήμερα στους ανακριτές της υπόθεσης του νέου φονικού που συνέβηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον δρόμο Αγίου Γεωργίου Πέγειας, με θύμα τον 39χρονο Ουαλό Charlie Birch, πατέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, ο φίλος του με τον οποίο αποχώρησαν το μοιραίο βράδυ από μπυραρία του Κόλπου των Κοραλλίων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PafosPress.com, μιλώντας ο 32χρονος Βρετανός για το περιστατικό ανέφερε ότι, στην μπυραρία το θύμα μαζί με άλλα άτομα ήρθαν σε αντιπαράθεση με τον 35χρονο ύποπτο με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος δεν ενεπλάκη στον καυγά. Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, είπε, μαζί με τον φίλο του αποχώρησαν από την μπυραρία με κατεύθυνση τα διαμερίσματα στα οποία διέμεναν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μετά από 20 με 30 λεπτά περπάτημα περίπου και ενώ βρισκόντουσαν, εκτός του οδοστρώματος, άκουσε θόρυβο αυτοκινήτου να κατευθύνεται προς το μέρος τους. Τότε όπως δήλωσε, γύρισε προς  τα πίσω και το μόνο που πρόλαβε να δει ήταν τα φώτα ενός αυτοκινήτου που ερχόταν προς το μέρος τους.

Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι από το μοιραίο βράδυ, είναι ότι ο Charlie κτυπήθηκε πολύ πιο σοβαρά“.

Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο“, κατέληξε στην κατάθεσή του ο 32χρονος.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ