22.9 C
Paphos
Saturday, May 18, 2024

Φοίνικα- Ανδρέας Χατζηζηνοβιου: “Φυσικά και δεν μας ικανοποιεί η ισοπαλία”

Δεν κατάφερε τελικά ο Φοίνικας να αξιοποιήσει την έδρα του και να πάρει την νίκη απέναντι στον Αχυρώνα καθώς έμεινε στο ισόπαλο 2-2. Αποτέλεσμα που δεν αφήνει κανέναν ευχαριστημένο στην ομάδα.

Για το παιγνίδι μίλησε στο PafosPress o 27χρονος μεσοαμυντικός του Φοίνικα Ανδρέας Χατζηζηνοβιου.

Ήταν ένα παιχνίδι που θέλατε παρά πολύ να κερδίσετε. Ποσό θα σας επηρεάσει για την συνεχεία;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μπορούσαμε να κερδίσουμε. Χάσαμε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό. Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Όταν παιζεις στην έδρα σου πρέπει να παίρνεις τους βαθμούς. Έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Πιστεύω όμως ότι η ομάδα έχει δυνατότητες για να παρουσιάσει καλύτερη στα επόμενα παιγνίδια.

Έχετε στη συνεχεία εκτός έδρας είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Ολυμπιάδα απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι της ίδιας δυναμικότητας. Ποιος είναι ο στόχος;

Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Προέρχεται από μια βαριά ήττα στο γήπεδο της. Θα θέλει παρά πολύ την νίκη. Εμείς όμως θα πάμε με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω πως αν παίξουμε όπως μπορούμε θα τα καταφέρουμε.

Είσαι ευχαριστημένος με τη δική σου παρουσία μέχρι τώρα;

Είμαστε όλοι στον Φοίνικα μια οικογένεια. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίζουμε. Όλοι μας είμαστε στην ομάδα για τον αδελφό μας τον Νάσο που έφυγε.

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ