21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Φλερτάρει με νέα αγωγή ο Δήμος Πάφου- Καταγγελίες για αυθαίρετη και παράνομη κατάσχεση επίπλων καφετέριας

Συντονισμένη επιχείρηση σκούπα διενήργησαν σήμερα Τρίτη 9 Αυγούστου συνεργεία του Δήμου Πάφου στη λεωφόρο Ποσειδώνος  στην Κάτω Πάφο. 


Η  ιδιοκτήτρια καφεστιατορίου Σταυρούλα Πέτρου επί της λεωφόρου Ποσειδώνος ανέφερε πως από το 2012 ενοικιάζουν από το Δήμο Πάφου το πεζοδρόμιο 42 μέτρων και  η ίδια καταβάλει το ενοίκιο  σύμφωνα με την οριοθέτηση του χώρου με κίτρινες γραμμές από τον Δήμο Πάφου.

Η κ. Σταύρου ανέφερε πως απέστειλε επιστολή στο Δήμο για την αποπληρωμή του ενοικίου κατά το έτος 2016 χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να λάβει ουδεμία απάντηση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Έκτοτε συνέχισε σήμερα κατασχέθηκαν καναπέδες και τραπεζάκια.

Στο μεταξύ η υπόθεση φαίνεται πως παίρνει και αυτή το δρόμο της Δικαιοσύνης αφού η κα Σταύρου με επιστολή της με δικηγόρο ενημερώνει πως αν δεν αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος της προτίθεται να κινηθεί νομικά.

Διαβάστε την επιστολή αυτούσια 

Προς:

Δήμο Πάφου

09/08/2016

Κύριοι,

Θέμα: Παράνομη κατάσχεση περιουσίας

Ενεργούμε εκ μέρους της πελάτιδας μας Σταυρούλας Πέτρου, ιδιοκτήτριας του καφεστιατορίου “Mar Bianco” στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Κάτω Πάφο και επιθυμούμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα:

Η πελάτιδα μας ενοικιάζει μέρος του πεζοδρομίου μπροστά από το καφεστιατόριο “Mar Bianco”, εκ 42 τετραγωνικών μέτρων, από τον Δήμο Πάφου, από το έτος 2012. Σημειώνεται ότι ο ενοικιαζόμενος χώρος οριοθετήθηκε με τον σχεδιασμό κίτρινων λωρίδων από τον ίδιο τον Δήμο Πάφου το 2012 και μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία κοινοποιήθηκε στην πελάτιδα μας και έκτοτε η πελάτιδα μας πληρώνει στον Δήμο Πάφου κάθε χρόνο το ενοίκιο για τον ενοικιαζόμενο χώρο. Το ενοίκιο για το έτος 2016 δεν καταβλήθηκε ακόμη, παρά το γεγονός ότι η πελάτιδα μας είχε επισκεφτεί τα γραφεία του Δήμου Πάφου αρκετές φορές για να καταβάλει το ενοίκιο, καθ’ ότι την ενημέρωναν ότι δεν είχε εκδοθεί ακόμη κανένα τιμολόγιο από τον Δήμο Πάφου, αναφορικά με τους χώρους που ενοικιάζονται από δημότες στην Κάτω Πάφο.

Σήμερα, 09/08/2016 και προτού η πελάτιδα μας προβεί στο καφεστιατόριο, ενημερώθηκε από τρίτα πρόσωπα ότι ο Δήμος Πάφου και/ή ο Δήμαρχος Πάφου και/ή συνεργείο του Δήμου Πάφου κατάσχεσε παράνομα 8 καναπέδες και 4 τραπέζια, ιδιοκτησία της πελάτιδας μας, χωρίς η πελάτιδα μας να ενημερωθεί ανάλογα.

Η πελάτιδα μας ουδέποτε ενημερώθηκε και/ή προειδοποιήθηκε γραπτώς για προτιθέμενη κατάσχεση επίπλων του καφεστιατορίου, ούτε για οποιοδήποτε άλλο θέμα που να αφορά τον ενοικιαζόμενο από τον Δήμο Πάφου χώρο και ο Δήμος Πάφου και/ή ο Δήμαρχος Πάφου και/ή συνεργείο του Δήμου Πάφου κατάσχε αυθαίρετα και παράνομα και χωρίς προειδοποίηση την περιουσία της πελάτιδας μας.

Παρακαλώ όπως επιστραφεί η περιουσία της πελάτιδας μας εντός της ημέρας και όπως παύσετε να επεμβαίνετε εντός του ενοικιαζόμενου χώρου. Σε αντίθετη περίπτωση η πελάτιδα μας δεν θα έχει άλλην επιλογή από το να κινηθεί νομικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαίδωνος: Είμαστε καθόλα νόμιμοι με την επιχείρηση σκούπας σε παραλιακή καφετέρια

20160a80a 201608a agogi

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ