20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Φεύγει ο Ψαθίτης από την Τροχαία- Που μετατίθεται;

Νέα καθήκοντα αναλαμβάνει από αύριο ο Ανώτερος Υπαστυνόμος Πάφου, Ζήνωνας Ψαθίτης μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια στην Τροχαία Πάφου. Ο κ. Ψαθίτης μετά από μια πολύ πετυχημένη παρουσία στην Τροχαία αναλαμβάνει υπεύθυνος του κεντρικού Αστυνομικού σταθμού Πάφου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εστάλη στα ΜΜΕ. 

Με την ευκαιρία της μετάθεσης μου από την Τροχαία Πάφου στον Κεντρικό Σταθμό Πάφου από τις 25/07/18 θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς όλους τους λειτουργούς των Μ.Μ.Ε. τόσον των έντυπων όσον και των ηλεκτρονικών για την άψογη και αγαστή συνεργασία που είχαμε τα τελευταία 11 χρόνια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η συνεργασία αυτή ήταν αναγκαία χρήσιμη και ωφέλιμη στην κοινή προσπάθεια για μείωση των θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων στον τόπο μας.

Η συμβολή σας τεράστια, για τούτο και πρέπει να συνεχίσετε με κάθε ευκαιρία να προσπαθείτε για την εμπέδωση της οδικής συνείδησης. Πρέπει όλοι να εργαζόμαστε μέχρι που θα έχουμε «0» θανάτους. Δεν είναι πλέον ουτοπικός αυτός ο στόχος και πιστεύω ότι η χρονιά αυτή είναι κοντά, φτάνει όλοι να το πιστέψουμε.

 Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά κάθε προσωπική και οικογενειακή υγεία, χαρά και ευτυχία καθώς και κάθε επαγγελματική καταξίωση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ