17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Φεύγει ο Φεβράρης και βροχές δεν είδαμε – Πως μας υποδέχεται ο Μάρτης;

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, με πιο αυξημένες συγκεντρώσεις να αναμένονται από την Τετάρτη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια, μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 22 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ψηλότερα ορεινά, στους 13 στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Τετάρτη, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα.

Την Πέμπτη, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα παραμείνει την Τρίτη και την Τετάρτη περίπου στα επίπεδα της Δευτέρας, ενώ την Πέμπτη θα σημειώσει πτώση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ