17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Φεύγει η σκόνη και πέφτει η θερμοκρασία

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις, µε πιθανότητα τοπικών ελαφρών βροχών. Από νωρίς το απόγευµα όµως, θα παρατηρηθεί µείωση της νέφωσης καθώς και αποµάκρυνση της σκόνης, που υπάρχει στην ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς και τοπικά ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν, από το µεσηµέρι και µετά, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά της ίδιας έντασης, αλλά στα δυτικά θα πνέουν µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά ως βόρειοι, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, στα δυτικά και στα βόρεια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί δυνατό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ