21.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΦΑΙΔΩΝ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Ελάτε μαζί μας για να δημιουργήσουμε την Πάφο που μας Αξίζει!

Ζητώ την μέγιστη δυνατή σας στήριξη, όχι απλά για επανεκλογή μου, αλλά ως ψήφο εμπιστοσύνης στις σαρωτικές αλλαγές, σε αυτή την πραγματική αναγέννηση που βιώνει η Πόλης μας.


 

 Κατέθεσα σήμερα την υποψηφιότητά μου για επανεκλογή μου στη θέση του Δημάρχου Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Θα ήθελα καταρχήν, να ευχαριστήσω ολόψυχα τον φίλο Πανίκο Παπαγεωργίου, τον πρώην Υπουργό Υγείας, ο οποίος προτείνει την υποψηφιότητά μου και την αγαπητή Φωστήρα Κωνσταντίνου, η οποία στηρίζει την υποψηφιότητα μου. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλουν.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Τους τελευταίους είκοσι μήνες δώσαμε μια τιτάνια μάχη για κάθαρση και ανασυγκρότηση της πόλης μας. Για ανάκτηση της χαμένης μας υπερηφάνειας. Για εξασφάλιση μικρών και μεγάλων αναπτυξιακών έργων και επιτυχή εκπλήρωση του ρόλου της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2017.

Ανέλαβα τη διοίκηση του Δήμου Πάφου σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης, με σωρεία σκανδάλων, μηδενική ανάπτυξη και χρόνια προβλήματα που πλήγωναν την υπερηφάνεια των συμπολιτών μας. Μέσα σε μόλις 20 μήνες η πόλη μας έχει μετατραπεί σε υπόδειγμα διοίκησης. Παράλληλα, βιώνουμε πρωτόγνωρους ρυθμούς ανάπτυξης με σημαντικά έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας. Έχουν τεθεί στέρεες βάσεις για ένα νέο άλμα προόδου και ανάπτυξης.

Με αυτά τα κριτήρια ζητώ από όλους εσάς, τους δημότες της Πάφου, να με κρίνετε. Και να με κρίνετε αυστηρά! Και αν πιστεύετε ότι αξίζω της δικής σας εμπιστοσύνης, τότε σας καλώ να με βοηθήσετε να ολοκληρώσουμε την πορεία της Πόλης μας προς τα εμπρός. Χωρίς μικροκομματικά ή άλλα βαρίδια.

Ζητώ την μέγιστη δυνατή σας στήριξη, όχι απλά για επανεκλογή μου, αλλά ως ψήφο εμπιστοσύνης στις σαρωτικές αλλαγές, σε αυτή την πραγματική αναγέννηση που βιώνει η Πόλης μας.

Ελάτε μαζί μας για να δημιουργήσουμε την Πάφο που μας Αξίζει!

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ