22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΦΑΙΔΩΝΟΣ: “Supermarket ναρκωτικών η Αγίου Αντωνίου”

Σε supermarket ναρκωτικών έχει μετατραπεί η οδός Αγίου Αντωνίου στην Κάτω Πάφο όπως καταγγέλνει με σημερινές του δηλώσεις ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος.

Με αφορμή τις έρευνες που η Αστυνομία διεξάγει για σύλληψη των δυο καταζητούμενων προσώπων που φαίνεται να σχετίζονται με την απόπειρα φόνου σε βάρος αστυνομικών στην Ύψωνα ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρει ότι η αστυνομία στην ολότητά της γνωρίζει για τη δράση του συγκεκριμένου ατόμου σε σχέση με τα ναρκωτικά στην Πάφο.

Το ατυχές γεγονός που έχει συμβεί με τους αστυνομικούς, είπε, μας λυπεί όλους όμως υπάρχουν ευθύνες κατά την άποψή μου γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Τουλάχιστον δέκα φορές έχω μιλήσει δημόσια για συγκεκριμένο άτομο το οποίο ηγείται ενός τεράστιου κυκλώματος, μια τεράστιας εγκληματικής ομάδας στην πόλη και Επαρχία της Πάφου και όχι μόνο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι δραστηριότητές του είναι κυρίως γύρω από τα ναρκωτικά, με την εμπορία και τη διάθεση των ναρκωτικών στο λιανικό εμπόριο στην Πάφο πρόσθεσε.

Σας λέω, μετά λόγου γνώσεως, κατέληξε, πως δεν υπάρχει αστυνομικός στην Πάφο ή αξιωματικός που να μην γνωρίζει για το συγκεκριμένο άτομο και τη δράση του αλλά και τα δυο μαγαζιά στην Αγίου Αντωνίου που πουλούν ναρκωτικά και κυρίως crystal στα νεαρά παιδιά αλλά και πιο βαριά ναρκωτικά τα οποία πωλούν σε μεγάλες ποσότητες σαν να είναι supermarket η Αγίου Αντωνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ ΕΔΩ

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ