16.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΦΑΙΔΩΝΑΣ: “Υπήρξε σχέδιο δολοφονίας μου, έδωσαν ακόμη και σφαίρες” Γνωρίζει η Αστυνομία.

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, σε χθεσινοβραδυνη του συνέντευξη στο ΣΙΓΜΑ και τον δημοσιογράφο, Γιάννη Καρεκλά στο πλαίσιο της εκπομπής, Χωρίς Περιστροφές.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πάφου, αφού προηγουμένως είχε κάνει τηλεφωνική παρέμβαση ο πατέρας του, Χριστάκης Φαίδωνος, ερωτώντας μέσω της εκπομπής και δημόσια τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό Αστυνομίας, να αναφέρουν τι μέτρα παίρνουν για την προστασία του γιού του, ο ίδιος ο κ. Φαίδωνας Φαίδωνος αποκάλυψε ότι η Αστυνομία έχει στα χέρια της γραπτή κατάθεση, απο άτομο το οποίο ήταν φυλακή για 18χρόνια, οτι τον προσέγγισαν για να του κάνει κακό.

Γνωρίζει η Αστυνομία, είπε, ότι το συγκεκριμένο άτομο, σύμφωνα με τη γραπτή κατάθεσή του, έλαβε απο άλλο πρόσωπο υλικό, συγκεκριμένα σφαίρες, για να προχωρήσει κάνοντας μου κακόβουλη ενέργεια. Ο συγκεκριμένος ακολούθως πλησίασε άλλα δυο πρόσωπα απο τη Λεμεσό ζητώντας του να κάνουν την πράξη. Για όλα αυτά είναι ενήμερη η Αστυνομία εδώ και τρεις μήνες ωστόσο ακόμη δεν πήρα καμία απάντηση, περιμένω να δω τι θα μου πουν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Διαβάστε επίσης: ΦΑΙΔΩΝΑΣ: “Παραγωγός πορνό ο επενδυτής στη Γεροσκήπου που μπαινοβγαίνει στην Αρχιεπισκοπή”

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ