22.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΦΑΙΔΩΝΑΣ: Μίζες σε πρεσβείες της ΚΔ- Τι λέει το ΥΠΕΞ;

Σε νέες αποκαλύψεις φωτιά προχώρησε μέσω της εκπομπής Χωρίς Περιστροφές και στον Γιάννη Καρεκλά, ο Δήμαρχος Πάφου.

Φιλοξενούμενος στην πρεμιέρα της εκπομπής, ο Δήμαρχος Πάφου προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις αυτή την φορά για τις ατασθαλίες που γίνονταν σε πρεσβείες της Κυπριακής Δημοκρατίας στο εξωτερικό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε για την πρεσβεία της Κύπρου στην Κίνα, όπου χαρακτηριστικά ανέφερε ότι υπάρχουν τουλάχιστον δυο λειτουργοί στην πρεσβεία μας στην Κίνα, οι οποίοι λαμβάνουν μίζες προκειμένου να στέλνουν Κινέζους στην Κύπρο για να παίρνουν διαβατήρια και μόνιμη κατοικία.

Ο Δήμαρχος Πάφου χαρακτήρισε τα όσα γίνονται ως ένα «πάρτι της αρκούδας» το οποίο πρέπει επιτέλους να τελειώσει.

Περαιτέρω, ο Δήμαρχος ανέφερε σε άλλο παράδειγμα ότι πρέσβης μας στο Παρίσι, είχε 3 συνεργάτες στην Πάφο οι οποίοι του «μάζευαν αρχαία» όπως είπε χαρακτηριστικά, ακολούθως του τα έστελναν και αυτός με την σειρά του τα πουλούσε, τσεπώνοντας τα χρήματα.

Aνακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών για τις αποκαλύψεις Φαίδωνος

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΥΠΕΞ για τις αποκαλύψεις Φαίδωνος στο ΣΙΓΜΑ. Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση:

Το Υπουργείο Εξωτερικών έλαβε γνώση των ισχυρισμών του Δημάρχου Πάφου που διατυπώθηκαν σε χθεσινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ σε σχέση με την Πρεσβεία μας στο Πεκίνο και «Πρέσβυ μας στο Παρίσι».

Το Υπουργείο Εξωτερικών δεν γνωρίζει οτιδήποτε επ’ αυτών. Θα ανέμενε όμως από τον κ. Δήμαρχο Πάφου, εάν πράγματι διαθέτει οποιαδήποτε στοιχεία σχετικά με τα θέματα αυτά, να είχε, ως όφειλε, ενημερώσει υπεύθυνα τόσο την Αστυνομία, όσο και το Υπουργείο Εξωτερικών.

ΠΗΓΗ: sigmalive.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ