24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Φαγητό και Σεξ…. Με κάθε σεβασμό και άνευ βλάβης

Ιδιαίτερος και όπως πάντα καυστικός είναι ο συνεργάτης του PafosPress.com Πέτρος Μαύρος, ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Πάφο.


Ο Πέτρος διάλεξε ένα αλλιώτικο τρόπο να εκφράσει το προσωπικό παράπονό του για όσους δεν έχουν δοκιμάσει τις γαστρονομικές του δημιουργίες και απλά αρέσκονται να λένε την άποψη τους χωρίς προσωπική εμπειρία.

Διαβάστε τι έγραψε στον λογαριασμό στο FACEBOOK.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πέτρος Μαύρος

Θα παρακαλούσα θερμά τους συναδέρφους εστιάτορες, ταβερνιάρηδες κτλ αν θέλουν να δουν από κοντά πόσο άσχημο ή πόσο καλό είναι το φαγητό στη «Λέγκω» αντί να το περιγράφουν με λάθος περιγραφές να έρθουν να δοκιμάσουν.

Είναι πολύ απλό. Τις καθημερινές δεν χρειάζεται κράτηση. Εγώ κάθε Κυριακή πάω σε φίλους που έχουν εστιατόρια γιατί είναι τιμή μου να τρώγω σε μέρη όπου κυριαρχεί το πάθος για το καλό φαγητό.

Αγαπητέ/ή συνάδερφοι που ποτέ δεν έχετε δοκιμάσει το δικό μου φαγητό,σας παρακαλώ μην κάνετε κριτική και μάλιστα κακή για κάτι που δεν δοκιμάσατε.

Το φαγητό παιδιά είναι σαν το σεξ. Δεν ξέρεις πως είναι ο άλλος/η στο κρεβάτι αν δεν τον/την δοκιμάσεις. Δεν μπορείς να πεις ότι ο τάδε ή η τάδε είναι θερμός/ή στο κρεβάτι αν δεν το έχεις πραγματικά βιώσει, έτσι και το φαγητό.

Ευχαριστώ πολύ που εσείς που ποτέ δεν ήρθατε να φάτε κοντά μας, μιλάτε άσχημα για το φαγητό μας στη «Λέγκω», αυτό μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη να γίνουμε ακόμα πιο καλοί.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ