29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Φαίδωνος: Yπάρχει υπόκοσμος της γραβάτας και του λευκού κολάρου που συγκαλύπτεται

Υπάρχει υπόκοσμος της γραβάτας και του λευκού κολάρου που συγκαλύπτεται καταγγέλλει ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.


“Στον τόπο της διαπλοκής έμαθαν όλοι να σιωπούν και να κρύβονται πίσω από το διεφθαρμένο κύκλωμα”, επεσήμανε ο κ. Φαίδωνος μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, ερωτηθείς για τις πρόσφατες δημόσιες καταγγελίες του αναφορικά με μίζες που, όπως υποστηρίζει, δόθηκαν για το κτίριο που χρησιμοποιεί η αμερικανική εταιρεία Schlumberger, στον Δήμο Αραδίππου. Ο κ. Φαίδωνος, επεσήμανε ότι έδωσε στοιχεία στην αστυνομία που είναι επαρκή προκειμένου να ξεκινήσουν οι έρευνες για την υπόθεση της Αραδίππου.

Παράλληλα επανέλαβε τις καταγγελίες του για μίζες που λάμβαναν υπάλληλοι στο Φόρο εισοδήματος. “Πριν από δύο χρόνια κάλεσα τις αρχές να ερευνήσουν τη μεταβολή περιουσιακών στοιχείων ορισμένων ανωτέρων της πολεοδομίας. Έδωσα ονόματα τουλάχιστον 11 κρατικών αξιωματούχων σε θέσεις κλειδιά, παρ’ όλα αυτά δεν οδηγήθηκε κανείς ενώπιον της δικαιοσύνης γιατί υπάρχει συγκάλυψη”.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τουλάχιστον, σύμφωνα με τον κ. Φαίδωνος, 200 κυπριακές εταιρείες και φυσικά πρόσωπα έδωσαν μίζες σε κρατικούς υπαλλήλους και πρόκειται για μίζες εκατομμυρίων.

“Υπήρξε περίπτωση όπου άνθρωπος που πήρε μίζα έφερε μηχανή τράπεζας στην Πάφο, για να μετρήσει τα χρήματα της μίζας. Και δεν το γνωρίζω μόνο εγώ αλλά οι περισσότεροι αρέσκονται στη μακαριότητα της ησυχίας τους”.

ΠΗΓΗ: sigmalive.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ