17.9 C
Paphos
Monday, May 13, 2024

Φαίδωνος για βαν: Έδωσαν εργαλεία στον Ισραηλίτη να παρακολουθεί την Κύπρο

Απαλλάχτηκε των κατηγοριών που αντιμετώπιζε ο 26χρονος σε σχέση με την υπόθεση τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.
Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο», ο Δήμαρχος ανέφερε ότι η Γενική Εισαγγελία ζήτησε τη διακοπή της υπόθεσης, καθώς το άτομο που είχε καταθέσει έδωσε ένορκο δήλωση και την αναίρεσε, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μαρτυρία στο Δικαστήριο.
Είναι πολύ σημαντικό σε όλες τις υποθέσεις, η Αστυνομία να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα για να κοπεί αυτό το κακό στον κόσμο, ανέφερε, εννοώντας τη διακίνηση ναρκωτικών.
Έχω κατηγορηθεί ότι υπερβάλλω, εδώ στην Πάφο τα ναρκωτικά βρίσκονται στα σχολεία και αυτοί οι άνθρωποι δεν διστάζουν να βάζουν βόμβες και να απειλούν κόσμο, πρόσθεσε.
Σημείωσε παράλληλα πως δεν υπάρχει αποτελεσματικότητα από την πλευρά της Αστυνομίας, ως προς τη σύλληψη «ενός από τα κεφάλια του οργανωμένου αυτού εγκλήματος».
Χρειάζεται, σημείωσε, η βουλή να δει το θέμα και να δώσει εργαλεία στα χέρια της αστυνομίας. Εδώ έδωσαν εργαλεία στον Ισραηλίτη να παρακολουθεί την Κύπρο όλη, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για την υπόθεση του «κατασκοπευτικού» βαν, έκανε λόγο για πλήγμα στην εθνική ανεξαρτησία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ