22.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ! Φάγαμε καραμελλωμένες φλογέρες με κατσικίσιο τυρί και ΠΑΘΑΜΕ ΠΛΑΚΑ!!!

Στην Πάφο ειδικά αυτή την περίοδο που ο καιρός είναι κρύος και στις εξόδους μας αναζητούμε ζεστασιά και καλές επιλογές το φαγητό και το περιβάλλον σε συνδυασμό με τις λογικές τιμές είναι το ζητούμενο για κάθε καλοφαγά που σέβεται τον εαυτό του.

Μια από τις καλύτερες επιλογές αποδεδειγμένα είναι το το Green Hill Tavern το οποίο συνδυάζει τα πάντα.

Καλή κουζίνα με πλούσια παραδοσιακά προϊόντα από παραγωγούς της Πάφου και της Κύπρου, ζωντανή μουσική αν επιλέξετε η έξοδός σας να είμαι μια Παρασκευή (με προκράτηση πάντα) και φυσικά μοναδική θέα που ξεκινάει από το δάσος Πυκνής και απλώνεται μέχρι το αεροδρόμιο Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μια από τις λιχουδιές όμως που γαστρονομικά θα σας γοητεύσουν στο Green Hill Tavern είναι οι καμαρελωμένες φλογέρες με κατσικίσιο τυρί, καλυμένες με νιφάδες από σουσάμι.

Η αίσθηση που σου δίνει το συγκεκριμένο έδεσμα δεν μπορει να περιγραφεί με λόγια αφού μόλις δαγκώσεις την απαλή εξωτερική κρούστα και νιώσεις την κολάσιμα γλυκιά γεύση από το μέλι με το οποίο ο chef έχει περιχύσει τη φλογέρα θα έρθει η εναλλαγή στον ουρανίσκο σου από την ελαφρώς αλμυρή αίσθηση του κατσικίσιου τυριού, συνδυασμός που μαζί με τις νιφάδες σουσαμιού θα σε απογειώσει και θα σε κάνει να θέλεις και άλλη και άλλη.

Μην ξεχάσεις στην επόμενή σου επίσκεψη στο Green Hill Tavern να τη ζητήσεις και θα μας θυμηθείς!

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ