24.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

ΠΑΦΟΣ: Υπό 8ήμερη κράτηση 34χρονη για τα 25 κιλά κάνναβης – Ομολόγησε την πράξη της – Όλα όσα ανέφερε στους ανακριτές

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον 34χρονης από την Ελλάδα σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μεταφοράς στις αποσκευές της κάνναβης, βάρους 25 κιλών και 300 γραμμαρίων.
Η 34χρονη έφτασε χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Πάφου από τα Χανιά.
Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο εξεταστής της υπόθεσης, λοχίας της ΥΚΑΝ Πάφου Πλαστήρας Σιμιλιδης, η 34χρονη πραγματοποίησε ένα ταξίδι δυο σχεδόν ημερών μέχρι να φτάσει στην Πάφο.
Ξεκίνησε στην Θεσσαλονίκη, όπου φέρεται να της παρέδωσαν τα ναρκωτικά, μετέβη στην Αθήνα με λεωφορείο και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου ταξίδεψε με εσωτερική πτήση από την Αθήνα στα Χανιά.
Από τα Χανιά έφτασε στην Πάφο όπου αναμένοντας τις αποσκευές της έδειχνε ιδιαίτερα αγχωμένη και ανήσυχη, κάτι που πρόσεξε μέλος του υποκλιμακίου της ΥΚΑΝ, ζητώντας από τελωνειακό λειτουργό να την ανακόψει και να την ελέγξει, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν τα ναρκωτικά, τα οποία ήταν συσκευασμένα σε 20 νάιλον συσκευασίες που ήταν κλεισμένες αεροστεγώς.
Σε θεληματική της κατάθεση ομολόγησε, αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μεταφέρει ναρκωτικά στην Κύπρο και ότι για κάθε δρομολόγιο λαμβάνει χίλια ευρώ. Είναι άνεργη, είπε, με δυο ανήλικα παιδιά και αυτός είναι ο λόγος που έκανε αυτά τα ταξίδια.
Τα ναρκωτικά είχε οδηγίες να τα παραδώσει σε άγνωστο πρόσωπο στην Κύπρο το οποίο όπως ανέφερε δεν γνώριζε αλλά θα επικοινωνούσε αυτός μαζί της.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ