17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ: Ο Κώστας Χατζής και η Δέσποινα Ολυμπίου στην Πάφο

Στην Κύπρο ο Κώστας Χατζής και η Δέσποινα Ολυμπίου για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο χρόνο.

Ένα όνομα μια ιστορία και μαζί του μια τραγουδίστρια με αξίες και πάθος

Ο Κώστας Χατζής καθιερωμένος στη συνείδηση του κόσμου για το ήθος του, την ιδιότυπη φωνή του και την αξιοσημείωτη εξήντα χρόνων πορεία του,  με συνθέσεις , ερμηνείες και συνεργασίες,  που άφησαν σημαντικό στίγμα στο χώρο της μουσικής , έρχεται για δυο συναυλίες σε Λεμεσό και Πάφο, ύστερα από μεγάλη αποδοχή του κυπριακού κοινού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μαζί του για πρώτη φορά, η κύπρια Δέσποινα Ολυμπίου,  που τη γνωρίζετε από την δική της αξιόλογη πορεία στο χώρο της μουσικής, επίσης με αξιοσημείωτες μέχρι σήμερα συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του μουσικού μας κόσμου, γνωστή για το ερμηνευτικό της ταλέντο.

Τι καλύτερο λοιπόν, από το να έχεις δύο καλλιτέχνες αγαπημένους επί σκηνής , σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια αποκλειστικά  του συνθέτη Κώστα Χατζή , αλλά τραγούδια που ερμήνευσε για πρώτη φορά ο ίδιος, σε σύνθεση Μάνου Χατζηδάκη, Μίκη Θεοδωράκη , Γιάννη Μαρκόπουλου, Μίμη Πλέσσα και Σταύρου Ξαρχάκου.

Η ευαισθησία των στίχων και της μουσικής των τραγουδιών του Κώστα Χατζή, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή, θα μας θυμίσει πως… Σύνορα η Αγάπη δεν Γνωρίζει και θα μας ανεβάσει σε ένα Αεροπλάνο για να ονειρευτούμε κοιτάζοντας από ψηλά τη γη σαν ζωγραφιά!

Μαζί τους οι μουσικοί:  Ξένιος Παπασοφρωνίου και  Ξένιος Ευαγγέλου

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Γιώργος Παγιάτης

Τρίτη 16 Ιουλίου στο Λανίτειο Γυμάσιο στη Λεμεσό και Τετάρτη 17 Ιούλιου στο Χάνι του Ιμπραήμ στη Πάφο.

Ώρα έναρξης 20:30

Τιμή εισόδου 17 και 20 ευρώ

Μην το χάσετε!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ