27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με Swissport Cyprus

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και η Swissport Cyprus προχώρησαν στη σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας.

Η Swissport, παρέχει τις καλύτερες αερολιμενικές υπηρεσίες εδάφους για περίπου 282 εκατομμύρια επιβάτες αεροπορικών εταιρειών και χειρίζεται περίπου 4,8 εκατομμύρια τόνους εμπορευματικών αερομεταφορών σε 115 αποθήκες φορτίων παγκοσμίως.

Ο κορυφαίος πάροχος αερολιμενικών υπηρεσιών εδάφους και εξυπηρέτησης αερομεταφορών με 66.000 υπαλλήλους, σημείωσε ενοποιημένα λειτουργικά έσοδα ύψους 2,99 δισ. ευρώ το 2018.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στα τέλη Ιουνίου του 2019 η Swissport δραστηριοποιήθηκε σε 310 αεροδρόμια σε 49 χώρες σε 6 ηπείρους, ανάμεσά τους και τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου. Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας επικυρώνει την συμμετοχή της Swissport Cyprus στο Ευρωπαϊκό Έργο «Γραφεία Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας», για σκοπούς τοποθέτησης φοιτητών στην αγορά εργασίας και προωθεί δράσεις, που γεφυρώνουν το κενό μεταξύ της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας.

Tο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου καλωσορίζει στην οικογένεια των συνεργατών του την Swissport Cyprus και συνεχίζει το έργο του με στόχο την ακαδημαϊκή αριστεία, την ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς, την υποστήριξη των φοιτητών του για επιτυχή σύνδεση και εξοικείωση με την αγορά εργασίας καθώς και την ενδυνάμωση της εξωστρέφειάς του μέσω συνεργασιών με επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ