13.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Τώρα και στην Πάφο η θεραπεία κερατίνης για την οποία μιλά όλος ο κόσμος – Μόνο στο @Hair care by demetra [βίντεο]

Το κομμωτήριο @Hair care by demetra ανακοινώνει την συνεργασία του με τα κομμωτήρια @Angelopoulos hair company από Ελλάδα.

Τα κομμωτήριο Hair Care by Demetra είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η κορυφαία σειρά της Nanocure Brazilian keratin treatment της Angelopoulos hair company θα βρίσκεται κατά αποκλειστικότητα διαθέσιμη στο κατάστημα @Hair care by demetra στη Γεροσκήπου και τηλέφωνο 96 762653.

Η Angelopoulos hair company επέλεξε για αυτήν την σειρά τα κορυφαία κομμωτήρια σε Κύπρο και Ελλάδα και φυσικά στην Πάφο θα την βρείτε στο πλέον καταξιωμένο κομμωτήριο με την κορυφαία κομμώτρια αλλά και δασκάλα κομμωτικής Δήμητρα Στυλιανου σε ένα μοναδικό περιβάλλον με το εξαιρετικά έμπειρο και ευχάριστο προσωπικό της.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η κερατίνη είναι ένας τύπος πρωτεΐνης με υψηλή περιεκτικότητα σε θείο και κυστίνη, ένα αμινοξύ που την καθιστά ανθεκτική, ελαστική και αδιάλυτη. Η κερατίνη είναι η βασική προστατευτική ουσία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών. Είναι δύσκολο να εξαχθεί χωρίς να καταστραφεί η κυστίνη ή να θυσιαστεί η δραστικότητά της.

Η Nanotec® αποτελεί μια κατοχυρωμένη διαδικασία που εξασφαλίζει μια ήπια και αποτελεσματική μέθοδο για να το πραγματοποιήσετε.

Οι κερατίνες μας προέρχονται από καθαρό μαλλί που συλλέγεται από πρόβατα της Νέας Ζηλανδίας. Το μαλλί προέρχεται από μία γεωργική περιοχή που είναι εγγυημένα απαλλαγμένη από τη Σπογγώδη Εγκεφαλοπάθεια των Βοοειδών (BSE) και άλλες ουσίες που συνδέονται με διάφορες νόσους σε άλλα μέρη του κόσμου. Καθ’ όλη τη διαδικασία Nanotec® δεν προκαλείται βλάβη σε κανένα ζώο.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Το μοναδικό μας συστατικό από βιοπολυμερή είναι ουσιαστικά μια «υγρή μορφή της τρίχας» που αναμιγνύεται απαλά με τα μαλλιά στο κεφάλι σας, τόσο στο εσωτερικό τους όσο και στο εξωτερικό τους. Προσδίδει επίσης στα μαλλιά συστατικά που έλειπαν εξαρχής και όσα έχουν χαθεί με το πέρασμα του χρόνου. Τα μικρότερα μόρια κερατίνης διεισδύουν στον φλοιό της τρίχας βελτιώνοντας και επιδιορθώνοντας την ποιότητά της εκ των έσω.

Η κερατίνη συμπληρώνει τα κενά ανάμεσα στην επιδερμίδα και το στέλεχος της τρίχας και στη συνέχεια επιτυγχάνεται στεγανοποίηση με ένα επίπεδο σίδερο υψηλής θερμότητας.

Με αυτόν τον τρόπο μειώνονται οι μπούκλες και προστίθεται δύναμη και ελαστικότητα, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η ενδυνάμωση καθώς το προστιθέμενο βάρος της κερατίνης λειαίνει και τιθασεύει τις μπούκλες. Τα μεγαλύτερα μόρια κερατίνης επικαλύπτουν την επιδερμίδα του κεφαλιού εξωτερικά και την προστατεύουν από την περιβαλλοντική βλάβη που προκαλείται από παράγοντες, όπως οι υπεριώδεις ακτινοβολίες, το νέφος και άλλες ρυπαντικές ουσίες.

Επίσης στο HairCare By Demetra θα βρείτε τη θεραπεία Κερατίνης Sweet Professional -The First. Πρόκειται για ένα σαμπουάν που αποτελείται από, μείγμα οξέων που συνδυάζονται με τις πρωτεΐνες των μαλλιών. Μέσω της αλληλεπίδρασης με τη θερμότητα, προσφέρει λείανση.

Τα ενεργά συστατικά που περιέχονται στο The First είναι οργανικά οξέα που ενεργούν τρισδιάστατα,αλληλεπιδρώντας με τον φλοιό της εσωτερικής δομής της τρίχας.
Το σαμπουάν συνδέεται με την κερατίνη των μαλλιών και μέσω της οξύτητας και της θερμότητας προκαλείται μετουσίωση της πρωτεΐνης. Αυτή η λείανση δεν είναι μία συνεχής διαδικασία και δεν σπάει τους δισουλφιδικούς δεσμούς, διασφαλίζοντας την ασφαλή συμβατότητα με άλλες χημικές διεργασίες και επιτρέπει την μετουσίωση (φυσιολογική δομή μαλλιών περίπου 6 έως 9 μήνες)


Δεν περιέχει Parabens/Χρωστικές/Χλωριούχο-Θειικό Νάτριο/Cocoamide/DEA Petrolatum(αμίδιο 90)/Αμμωνία & Hydroxide. Επίσης δεν απελευθερώνει και δεν μετατρέπεται σε φορμαλδεΰδη κατά τη θέρμανση, και είναι και υποαλλεργική.

Και φυσικά την S.O.S θεραπεία η οποία βοηθά στην επιδιόρθωση, προσθέτοντας υγρασία, ακόμα και έξω από το πορώδες των μαλλιών που οφείλεται σε χημική ή μηχανική βλάβη. Ένα πλήρες σύστημα διάσωσης θεραπείας που διορθώνει κατεστραμμένα μαλλιά που έχουν προκληθεί από χημικές εργασίες. Βαθιά και έντονη αναδόμηση που μεταμορφώνει τα μαλλιά και τα αναζωογονεί.

Αποτρέπει βλάβες προστατεύοντας τα μαλλιά από τις υψηλές θερμοκρασίες

Κάνει το μαλλί πιο φωτεινό, λείο, ενώ παρέχει έντονη ενυδάτωση

Βοηθά στην αναδόμηση της καταστραμμένης τρίχας.

Τύπος μαλλιών: Κατάλληλο για ξηρά και εύθραυστα μαλλιά
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 96 762653 η στείλτε μήνυμα στην σελίδα μας @Hair care by demetra

από angelopouloshair.gr

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ