19.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

Τσουρούλλης σε Αρχιεπίσκοπο για δηλώσεις Φαίδωνος: Στο κανάλι σας θα τον φιμώνατε;

Τηλεφωνική παρέμβαση στη μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», πραγματοποίησε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ Χρύσανθος Τσουρούλλης, απαντώντας στα πυρά που εξαπέλυσε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας κατά ΜΜΕ, με φόντο τις νέες αποκαλύψεις του Δημάρχου Πάφου στο ΣΙΓΜΑ.

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης χαρακτήρισε την τηλεφωνική παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου ως «μία κακή στιγμή». «Ο εκφραστής της αγάπης, δεν θα έπρεπε να μοιράζει επίθετα από εδώ και από εκεί, και μάλιστα χωρίς να μπορεί να τα στοιχειοθετήσει», υπογράμμισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ.

Ο κ. Τσουρούλλης ξεκαθάρισε ότι το Συγκρότημα ΔΙΑΣ δεν έχει καμία πρόθεση να πλήξει είτε τον Αρχιεπίσκοπο είτε την Εκκλησία της Κύπρου, για να συμπληρώσει με εμφαντικό τρόπο:

Η ταχύτητα σκοτώνει

«Θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός όταν επιλέγει να ρίχνει πέτρες, ειδικά όταν μένει σε γυάλινο σπίτι».

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης διερωτήθηκε πώς θα έπρεπε να ενεργεί ο δημοσιογράφος ή το Συγκρότημα ΔΙΑΣ, όταν έρχεται φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Τι θα πρέπει να κάνουμε; Να ρωτούμε τον φιλοξενούμενο πριν έρθει στις εκπομπές τι θα πει και ακολούθως να εξασφαλίζουμε άδεια από τον Αρχιεπίσκοπο», διερωτήθηκε ο κ. Τσουρούλλης.

Τέλος, απηύθυνε ερώτημα στον Αρχιεπίσκοπο, τι θα πράξει εάν ο Δήμαρχος Πάφου θέλει να παρέμβει στο δικό του τηλεοπτικό κανάλι. «Θα τον φιμώνατε», διερωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ Χρύσανθος Τσουρούλλης.

Δείτε το βίντεο με την τηλεφωνική παρέμβαση του Χρύσανθου Τσουρούλλη πατώντας ΕΔΩ

Πηγή: sigmalive

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ