24.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

Τριήμερες εκδηλώσεις « Γιορτή Κατακλυσμού» 2019 στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου 

Ξεκινούν απόψε οι τριήμερες φετινές εκδηλώσεις “Γιορτή Κατακλυσμού”, που διοργανώνει ο Δήμος Πάφου, και με κεντρικό άξονα το συνδυασμό του λαϊκού πολιτιστικού στοιχείου με τη σύγχρονη ψυχαγωγία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δ. Πάφου το πρόγραμμα της Γιορτής, περιλαμβάνει ποικίλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, στην Πλατεία Κάστρου, κάθε βράδυ του τριημέρου και Θαλάσσια Αγωνίσματα, το απόγευμα της Δευτέρας, στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου. Ξεχωρίζουν, η συμμετοχή χορευτικού συγκροτήματος των Ποντίων ομογενών και  η μεγάλη συναυλία του Γιώργου Γιαννιά, το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με το  αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, απόψε στις   8.00 μ.μ. στην  Πλατεία Κάστρου θα παρουσιαστεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα με κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς , από το Πολιτισμικό Λαογραφικό Εργαστήρι Κονιών, νησιώτικους παραδοσιακούς χορούς ,  από το χορευτικό συγκρότημα του Λαογραφικού Ομίλου “ Αφροδίτη “ Γεροσκήπου και παράσταση με Ποντιακούς παραδοσιακούς χορούς, από τη Μαύρη Θάλασσα και τη Γεωργία, από το χορευτικό συγκρότημα “ Ρωμιοσύνη” .

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο  Κυριακή 16 Ιουνίου   στις 8.00μ.μ. στην πλατεία του  Κάστρου θα παρουσιαστεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος και  συναυλία από τον Γιώργο Γιαννιά και την ορχήστρα του.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την  Δευτέρα 17 Ιουνίου στις     5.00μ.μ. στο  Λιμανάκι της  Κάτω Πάφου με την διοργάνωση  θαλάσσιων αγωνισμάτων σε συνεργασία με τους Δήμο Πάφου, Ναυτικό Όμιλο Πάφου, Πολιτιστικό Σύνδεσμο Κάτω Πάφου και την Εκκλησιαστική Επιτροπή Ιερού Ναού Παναγίας Θεοσκέπαστης.

Ακολούθως στις 20:00 διοργανώνεται στην    Πλατεία του  Κάστρου που περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συναυλία, από τη « Μουσική Παρέα Μούσα » και τον Μιχάλη Τερλικκά, χορούς  από την ομάδα χορού του Χορευτικού Ομίλου  “ Διόνυσος“ και συναυλία από τον Σώτο Γονιό και την Έλενα Σολέα, με την ορχήστρα του Κωνσταντίνου Ζορπά.

Η είσοδος , για το κοινό  είναι ελεύθερη, σε όλες τις εκδηλώσεις.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ