22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ: 40χρονος, πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, ξεψύχησε ενώ έκανε τροχάδι

Μαύρη είναι η σημερινή ημέρα για την Χλώρακα και την Πάφο ολόκληρη λόγω του απρόσμενου και αδόκητου χαμού ενός νέου ανθρώπου ηλικίας 40 ετών ο οποίος νωρίς το πρωί “έσβησε” τόσο άδικα ενώ είχε πάει για την αγαπημένη του συνήθεια το τροχάδι.

Ο Αντρέας Ιωσήφ από τη Χλώρακα, κάτοικος Λευκωσίας, παντρεμένος και πατέρας δυο ανήλικων κοριτσιών “έφυγε” σήμερα στα 40 του τόσο νωρίς για το ταξίδι στην αιωνιότητα.

Ο νεαρός άτυχος πατέρας βρισκόταν με την οικογένειά του στην Πάφο για διακοπές και διέμενε σε ξενοδοχείο της Πέγειας. Σήμερα το πρωί, όπως συνήθιζε, πήγε για τροχάδην προς τον Άγιο Γεώργιο Πέγειας όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να βρει δυστυχώς τραγικό θάνατο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο άτυχος Ιωσήφ διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επι καθήκοντι ιατρός διεπίστωσε το θάνατο του.

Ο Ανδρέας ένας νεαρός άνθρωπος, έντιμος, ειλικρινής, καλός οικογενειάρχης και εργατικός υπηρετούσε την επιστήμη της Λογιστικής και εργαζόταν σε μεγάλο ελεγκτικό διεθνή οίκο στη Λευκωσία όπου και διέμενε. Αθλητής με ζηλευτές επιδόσεις λάμβανε μέρος συχνά σε αγώνες τόσο δρόμο όσο και στο Τρίαθλο.

Ο Ανδρέας μάλιστα ήταν υπόδειγμα αθλητή αφού ακολουθούσε μια σωστή και ισορροπημένη γυμναστική και διατροφή για χρόνια τώρα ενώ τη θητεία του στην Εθνική Φρουρά την υπηρέτησε ως καταδρομέας.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του Ανδρέα θα διαφανούν αύριο όταν θα διενεργηθεί νεκροψία επί της σορού του.

Λεπτομέρειες για την κηδεία του θα ανακοινωθούν από το PafosPress.com στη συνέχεια.

Η δημοσιογραφική μας ομάδα εκφράζει τη συμπαράσταση της στην οικογένεια του άτυχου Ανδρέα. Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κουράγιο και δύναμη.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ