28.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ: Άστεγος άνδρας που έπεσε από σκάλα έχασε χθες τη ζωή του

Τραγική κατάληξη είχε ο τραυματισμός του άτυχου άνδρα που στις 30 Ιανουαρίου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία έπεσε από σκάλα στην προσπάθειά του να εισέλθει σε διαμέρισμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλευτεί στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Πάφου.

Το θύμα ηλικίας 62 ετών από τη Ρουμανία σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε που να μείνει και χρησιμοποιούσε εγκατελειμμένο χώρο σε συγκρότημα διαμερισμάτων για να κοιμάται τα βράδια. Στον ίδιο χώρο μάλιστα φαίνεται να τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να ανέβει από σκάλα και να μπει στο διαμέρισμα.

Ο Ρουμάνος ο οποίος είχε τραυματιστεί από πτώση από σκάλα υπέστη αιμορραγία, υποσκληρίδιο αιμάτωμα και κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και χθες δυστυχώς υπέκυψε στο μοιραίο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στην Αστυνομία για εξακρίβωση στοιχείων προσήλθε τις τελευταίες ημέρες και ο γιος του θύματος ο οποίος πιστοποίησε πως ο τραυματίας είναι ο πατέρας του αφού τα πρώτα εικοσιτετράωρα κανένας δεν γνώριζε την ταυτότητα του άτυχου άνδρα.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ