19.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Τραγικός θάνατος 64χρονου στην Πάφο: Καταπλακώθηκε από τον γεωργικό του ελκυστήρα

Τη ζωή του έχασε 64χρονος από την Γιόλου ο Ανδρέας Πέτρου σε θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που  σημειώθηκε χθες σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Γιόλου της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 21:00 χθες το βράδυ ο 64χρονος εντοπίστηκε από τη σύζυγο του στην τοποθεσία ” Ροδιές” έδαφος του χωριού Γιόλου να είναι καταπλακωμένος κάτω από το δικό του  γεωργικό ελκυστήρα το οποίο χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια του χωραφιού του .

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία Στρουμπιού και στην σκηνή έσπευσαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού και της Πόλης Χρυσοχούς, της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και ασθενοφόρο και άρχισαν επιτόπιες εξετάσεις για τον απεγκλωβισμό του άτυχου γεωργού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο 64χρονος διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Σύμφωνα με την κατάθεση της συζύγου του στην Αστυνομία ο Ανδρέας Πέτρου είχε αναχωρήσει από την οικία του στις 18:00 περίπου χθες  το απόγευμα και μέχρι τη νύχτα δεν είχε επιστρέψει σπίτι τους.

Έκτοτε τον αναζήτησε μαζί με συγγενικά τους πρόσωπα και τον εντόπισε καταπλακωμένο κάτω από το γεωργικό του ελκυστήρα γύρω στις 21:00 το βράδυ.

Την σκηνή επισκέφτηκε  επιθεωρητής του Γραφείου Εργασίας και φωτογράφος του ΤΑΕ καθώς και ειδικός στη διερεύνηση θανατηφόρων ατυχημάτων της Τροχαίας.

Οι επιτόπιες εξετάσεις συνεχίστηκαν με το πρώτο φως της ημέρας και η σκηνή φρουρείται.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις δεν υπάρχει καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια και η Αστυνομία αποδίδει το θάνατο του 64χρονου γεωργού σε θανατηφόρο εργατικό ατύχημα.

Τα ακριβή ωστόσο αίτια του θανάτου του γεωργού θα διαπιστωθούν με τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροψίας που θα διενεργηθεί από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου αύριο Δευτέρα.

[φωτ. αρχείου]

Πηγή: ΚΥΠΕ
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ