23.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Το Round Table 7 ενισχύει και στηρίζει τον Οργανισμό ΠΠΕ Πάφος 2017

Νέο πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψε το Πάφος 2017 . Η υπογραφή συνεργασίας έγινε στα γραφεία του Οργανισμού Πολιτιστική Πρωτεύουσα Πάφος 2017 και αφορά πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Οργανισμού ΠΠΕ Πάφος2017 και του Round Table 7, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το πρωτόκολλο αφορά την συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων σε από κοινού δράσεις  για  θέματα εθελοντισμού, διοργάνωση εκδηλώσεων αλλά και προώθηση των δράσεων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος 2017.

Με στόχο την ανάπτυξη της συνεργασίας και μεγιστοποίηση του αποτελέσματος τα συμβαλλόμενα μέρη συμφώνησαν όπως κατά την περίοδο 2016-2017 πραγματοποιηθούν τα δυο μεγάλα κοινά προγράμματα Open Houses και Access City.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το πρώτο πρόγραμμα, Open Houses αφορά την φιλοξενία κυρίως πολυμελών απόστολων από το εξωτερικό (π.χ. χορωδίες, νεανικά σύνολα) κατά το 2017 κυρίως σε σπίτια και οικογένειες.

Στο δεύτερο πρόγραμμα το Round Table 7 συνεχίζει και αναπτύσσει το Access City με διαφορές δράσεις. Ο Οργανισμός Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Παφος 2017 συμμετέχει σε αυτό, προστίθεται στην ανακοίνωση,  προβάλλοντας και ενισχύοντας το σχέδιο αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Χαιρετίζοντας την υπογραφή της συμφωνίας ο Σίμος Τσέλεπος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πάφος 2017 ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Round Table 7 για την πρωτοβουλία με ελπίδα ότι και άλλα οργανωμένα σύνολα θα ακολουθούσουν το παράδειγμα του.

Ο Πρόεδρος του Round Table 7 Πάφου Χρίστος Θεοφάνους μετέφερε την βούληση των μελών του Round Table να βοηθήσουν στην επιτυχή διοργάνωση του Πάφος 2017 αλλά και στην προώθηση και προβολή του τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

(ΚΥΠΕ/

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ