17.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Το Dominate μετατρέπεται σήμερα σε Disneyland- Απίστευτη γιορτή και ΤΡΕΛΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Η απάντηση στο ερώτημα του τίτλου είναι απλή! Το αγαπημένο μας πολυκατάστημα σήμερα γιορτάζει κααι ως γνωστόν όποτε γιορτάζει το Dominate Store γιορτάζει στο σύνολό του το καταναλωτικό κοινό.

Σήμερα στον αγαπημένο προορισμό κάθε απαιτητικού καταναλωτή, κάθε ποιοτικού πελάτη που θέλει να επιλέγει στις καλύτερες τιμές τα καλύτερα προϊόντα μπορείτε να βρείτε έκπτωση 30% στα πάντα.

Πέραν από το ότι θα αγοράσετε τα αγαπημένα σας ρούχα, παπούτσια και ότι άλλο διαθέτει το πολυκατάστημα στο σχεδόν ένα τρίτο της τιμής τους (30%) σήμερα στο Dominate Store θα στηθεί γιορτή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μαζί μας σήμερα θα ο ένας, μοναδικός και ανεπανάληπτος Σοφοκλής Κασκαούνιας που αναμένεται να μοιράζει κέφι και αυτόγραφα ασταμάτητα ενώ και η αγαπημένη μας Βιολέτα Λόρενς ως σύγχρονη Σταχτοπούτα πλαισιωμένη με πολλούς ήρωες από τα παραμύθια της DISNEY θα μας μεταφέρουν σε ένα μαγευτικό κόσμο και θα χαρίζουν χαρά και διασκέδαση σε όλους κυρίως στα μικρά παιδιά!

Επίσης στην γιορτινή ατμόσφαιρα παρόν θα είναι ο Mickey Mouse η Minnie, η Peppa και ο George, αλλά και ο Βασιλιάς των ζώων The Lion King. Επίσης οι χιονάνθρωποι και φυσικά ο αγαπημένος μας Άγιος Βασίλης με την παραμυθένια του άμαξα θα δίνει δώρα σε μικρούς και μεγάλους…

Από όλο αυτό το γιορτινό σκηνικό δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ένα κόκτεϊλ πάρτι με δωρεάν ποτό και σνακς για όλους, μαλλι της γριάς, pop corn και μπαλόνια για τους μικρούς μας φίλους! Η ατμόσφαιρα γίνεται ακόμη πιο γιορτινή με ζωγραφική προσώπου, ταχυδακτυλουργό με μαγικά κόλπα και πολλά πολλά άλλα!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ