26.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Το πιο ΗΟΤ πάρτι πριν τα Χριστούγεννα ΕΡΧΕΤΑΙ! Που άλλου; Στο πολυκατάστημα DOMINATE φυσικά!

Λίγο πριν από τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων, το αγαπημένο σας πολυκατάστημα DOMINATE γιορτάζουν με ένα τετραήμερο γεμάτο από εκπλήξεις, ΔΩΡΑ, ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ και θέαμα για μικρούς αλλά και μεγάλους!

Το μεγάλο πάρτι θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ.

Μαζί με όλους εμάς θα παρευρίσκεται φυσικά και ο Άγιος Βασίλης καθώς και αγαπημένοι ήρωες της Disney.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για τους μικρούς μας φίλους θα έχουμε Face-painting, μικρές – μεγάλες εκπλήξεις και δωράκια, απίστευτα μαγικά κόλπα σπό ταχυδακτυλουργό και φυσικά δεν θα μπορούσε το όλο σκηνικό να μην “ντυθεί” με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Θα σερβίρονται σνάκς και ποτά!

Να σημειώσουμε ότι από τις 6 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 9 του μήνα θα υπάρχει ΕΚΠΤΩΣΗ 30% σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ του καταστήματος!!!.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματάνε εδώ.

Στην όμορφη και μεγάλη παρέα μας και ένας ηθοποιός που αγαπήθηκε τόσο από μικρούς αλλά και μεγάλους. Μιλάμε για τον ΣΟΦΟΚΛΗ ΚΑΣΚΑΟΥΝΙΑ ο οποίος στις 8 του μήνα στο μεγάλο μας πάρτι θα βρίσκεται στην παρέα μας και θα μοιράζει άφθονο κέφι και γέλιο καθως και φωτογραφίες – αυτόγραφα σε όσους επιθυμούν!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Μην ξεχνάτε να λάβετε μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό για να διεκδικήσετε πλούσια δώρα. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και ίσως να είστε εσείς ένας από τους μεγάλους τυχερούς!

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ