18.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Το ΠΑΦΟΣ 2017 στην Ιαπωνία για τη Γενική Συνέλευση του EU Japan Fest

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάφος2017 συμμετέχει στη Γενική Συνέλευση του σημαντικότερου πολιτιστικού Οργανισμού της Ιαπωνίας, EU Japan Fest ο οποίος προωθεί πολιτιστικές παραγωγές, χτίζει συνεργασίες και πραγματοποιεί δράσεις με την Ευρώπη.

Ο Οργανισμός Πάφος2017 προσκλήθηκε από τον νέο Πρόεδρο του EU Japan Fest, Πρόεδρο της Toyota Motors και τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού κ. Kogi Shuji για συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση του EU Japan Fest και το Πολιτιστικό Forum που διοργανώθηκε στο Τόκιο με τη συμμετοχή πέραν των 500 πολιτιστικών φορέων, οργανισμών Πολιτιστικών Πρωτευουσών της Ευρώπης και καλλιτεχνών. Ο Οργανισμός Πάφος2017 εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ Δρ. Χρίστο Πατσαλίδη και την Διευθύντρια του Καλλιτεχνικού Προγράμματος κ.Γεωργία Ντέτσερ. Η αντιπροσωπεία του Οργανισμού Πάφος2017 είχε την ευκαιρία να παρουσίασει στους παρευρισκομένους, την Πάφο μέσα από το πολιτιστικό της πρόγραμμα και το όραμα του Οργανισμού Πάφος2017.

Κατα τη διάρκεια της Γ.Γ και του Forum,  σε ειδικά διαμορφωνένο χώρο αφιερωμένο στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα Πάφος2017 τόσο ο Πρόεδρος όσο και η Διευθύντρια του Καλλιτεχνικού Προγράμματος είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αξιόλογους φορείς μεταξύ άλλων την JATA (Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Ιαπωνίας / Japan Association of Travel Agents) για περαιτέρω συνέργειες με την Πάφο για δημιουργία ταξιδιωτικών πακέτων στην Πάφο κατα το 2017.

Kogi Shuji_Πρόεδρος Toyota_Δρ. Χρίστος Πατσαλλίδης

Η ταχύτητα σκοτώνει

 

Ο Γενικός Γραμματέας του EU Japan Fest, έχει ήδη επισκεφθεί την Πάφο 4 φορές στο παρελθόν. και τον Μάρτιο του 2016 αναμένεται να πραγματοποιήσει ακόμη μία επίσκεψη του αφού το 2017 το EU Japan Fest πρόκειται να χορηγήσει 10 prοjects με τη συμμετοχή Ιαπώνων καλλιτεχνών.

Ο Οργανισμός EU Japan Fest στηρίζεται οικονομικά από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Ιαπωνίας οι οποίες χορηγούν πολιτιστικές παραγωγές και ανταλλαγές μεταξύ Ιαπώνων και Ευρωπαίων καλλιτεχνών. Η Επιτροπή του EU Japan Fest απαρτίζεται από ανθρώπους των μεγάλων βιομηχανιών της Ιαπωνίας και μετά την θητεία του Προέδρου της Mitsubishi Heavy Industries Mr.Hideaki OMIYA έχει αναλάβει ο Πρόεδρος της Toyota Motors. Στο πλαίσιο των δράσεων και δημιουργίας σχέσεων του EU Japan Fest με την Ευρώπη συνηθίζεται η επίσκεψη επιχειρηματιών της Ιαπωνίας να επισκέπτονται την πόλη που κατέχει τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης τη συγκεκριμένη χρονιά.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ